Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mardin Milli Eğitim'e atandım. Evraklarımı teslim ettim. İşe ne zaman başlarım?

adalı271

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mardin milli eğitim e atandım ve bana evrakları tamamlayıp gelmemi soyledıler .
bugun tamamladım ve mardıne gittim evrakları teslim aldılar fakat işe başlatmadan
siz gidin biz sizı bayram sonu arayacağız dediler . biz şimdi işe başladık mı bilgisi olan var mı?

kardes acıl cvp ben erzurum mıllı egıtım e atandım evrakların duyurusu yayınlanmamıs sen nasıl ögrendın evrakları duyuru yok bana yardımcı ol teblıgat geldımı

Tebligat yapılmış ama hala ulaşmadı. Ben telefon açtım gerekli evrakları hazırlayın ve 30 eylüle kadar getırın dedıler bende goturdum. teslim ettim.

Diploma aslı ve fotokopisi, 3 resim sağlık raporu aslı ve fotokopisi, sabıka kaydı, aile bildirimi
kimlik fotokopisi, askerlik belgesi, sınav sonuç ekranı

buyuk bı ıhtımal bayram sonrası baslarız hakkımızda hayırlısı olsun banada telde aynı evrakları ıstedıler

Ya arkadaşım evrakları teslim ettiğin yere niye sormadın ne zaman başlarım diye :) Bence önümüzdeki Cuma veya Pzt. si başlarsın. En geç bir sonraki önümüzdeki Cuma iş başı yaparsın. :) Hayırlı olsun.

Yaklaşık 1 buçuk aya kıadar başlarsınız

merhaba arkadaşlar bende milli eğitimde çalışıyorum 7 ay önce ömss 3. atama ile işe başladım öncelikle bazı şehirler internet web sitesinde ilanları geç yayınlar yada yayınlamazlar , yayınlamasını beklemekten ise kazandığınız şehirin kurumun web sitesinden iletişim numarasını alınız ve gecikmeden arayınız, atama bölümüne yada insan kaynakları şubesine bağlanıp hangi evrakların istenildiğini sorunuz, sizi şahsen çağırdıkları için kendiniz gitmeniz gerekmedir, evrakları teslim ettikten sonra, sizi arayacağız demişlerdir, çünkü milli eğitim müdürleri ile toplanıp kim nerede ilçede mi merkez demi okullarda mı çalışsınlar diye toplantı yapacaklar

ikamet ettiğim şehirden kazandığım şehir arasında bayağı mesafe olduğundan dolayı ve her an hemen gel işe başla diye aramalarını beklediğim için kazandığım şehirde beklemek zorunda kaldım ve bu süreç aşağı yukarı 15 gün sürdü belkide daha fazladır, heyecan ev konusuda olunca net günü hatırlamıyorum

kısacası özetlemesi gerekirse, evrakları teslim ettikten sonra aşağı yukarı 2 hafta süremektedir ancak bayram günlerine denk geldiği için bu süreç uzayabilir...

sizlere önerim ikamet ettiğiniz yerden fazla uzakta iseniz ve ev tutacak iseniz ev araştırmaya başlayın derim çünkü öğretmen atamaları olduğundan ve yeni öğretmen alımı olduğundan dolayı evler boş ihtimali olabilir, işe başladıktan sonra geç vakitte çıkacağınız için ev aramakta zorlanırsınız ;)

E tum ilceler diyor onu nerden bilecegiz birde o sorun var..

İl MEM e atamanız yapılır. İlçe olursa onuda İl MEM ler belirler

E tum ilceler diyor onu nerden bilecegiz birde o sorun var..

tercih listede taşra olarak belirtilir yani tüm ilçeler diye geçer, eshat arkadaşımızın dediği gibi "İl MEM e atamanız yapılır. İlçe olursa onuda İl MEM ler belirler "

Milli eğitimin toplanmasıda bundan kaynaklanıyor yani nerede boş varsa ve atanan kişinin özür durumuna bakarak oraya yerleştirecekler beklemesinin amacıda budur ;)

kurum o toplantıya kazanan kişiyi de çağırabilir, tabi görüşme ihtiyacı duyarlarsa ;)

Son düzenleme:
bugun gıdıyorum erzuruma evrakları teslım etmeye gazamız mubarek olsun

Iğdıra da beklerim :D :D şimdiden hayırlı uğurlu olsun ;)

Üst Alt