Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mardin büyüksehir belediyesine atananlar buraya yazabilir mi?

madves

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar mardin büyüksehir belediyesine atanalar yazabilir mi 5 kişiyiz birlikte haraket edelim?

Belediyeler çakılı kadrodur. kolay kolay tayin olamazsınız bilginiz olsun. Meb gibi dilekçe verip yaşadığınız yerde kalma imkanınız yok..

Zaten mardinde yaşıyorum ben sadece diğer atanan 4 kişi ile irtibata geçmek istiyorum

Belediyeye atanları nasıl bir süreç bekliyor?

Merhabalar belediyelere atananlar burda bilgi paylamısı yapalım birde önceden engelli atanmış olan varsa bize bilgi verirse seviniriz teşekkürler şimdiden.

Herhangi bir açıklama yada seni aramalarını beklemene gerek yok. Bayram sonrası ösym çıktısını 4-5 fotoğraf raporunun ve diplomanın aslı gibidirli olanlarını al git insan kaynaklarına

Bu kadar mı sadece belediye çalışanları bilgisiz ve ilgiszler ya

Belediye atandım ama henüz evrak istemediler ?

Merhaba belediyeye atandım fakat evrak fln istemediler kaç keredir arıyorum gidiyorum ekrana adımız gelememiş diyolar boyle yapmaları normal mi sonuclar geçen ayın 24 te belli oldu bayramdan 10 gün geçti hala bişey yok?

Üst Alt