Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel tekerlekli sandalyemin sabit tekerlerini bas-çıkar özellikli tekerlekle değiştirebilir miyim?

garnet

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
Merhabalar, quickie breezy style tekerlekli sandalyemin arka tekerleri sabit. Bu tekerlekleri bas- çıkar (quick release) özellikli tekerlekle değistirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Bu şekilde yedek parça satisi yapan bir yer var mı? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Tekerlekli sandalyeler konusunda bilgim yok ancak sizin için biraz araştırmak istedim. Bas çek şeklinde miller satılıyor fakat ölçüler yazılmamış. Almaya karar verdiğiniz yerden arayıp ölçülerini sorarsınız. Yine quickie breezy style deseniz de farklı modelleri mevcut olduğu için eğer ölçmeden / sökmeden uğraşmadan bakmak isterseniz diye parça listesini buldum. Mil sonundan kalınlığı sökmeden de ölçülebilir sanıyorum gerçi. Yine uzunlukta bir ip vb kullanılarak cetvel metre vs girmeyecek gibiyse ölçülebilir.
Buraya örnek olarak bırakıyorum.

Yapılmak istedikten sonra milin kendisi bile tornada yapılabilir ama tabi kaça yaparlar uğraşan yer çıkar mı bilmiyorum.

Mil

Vakit ayırdığınız ve bu kadar detaylı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Hepsini inceleyeceğim 🙏🏻

Üst Alt