Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manevra kabiliyeti gelişmiş 6 tekerlekli akülü sandalye kullanan var mı?

KUZEY

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar akulu sandalye konusunda benden daha tercubeli olanlara bir iki sorum olacak ...

arkadaslar bizim evin koridoru akulu olmayan sandalye icin idare ediyor. koridordan odalara gecis soyle: kapilani yarim karis geciyorum ve iceri odaya giriyorum bu sekilde ... simdi hangi marka akulu sandalye aynen manuel sandalye gibi donebilir ...
ben bir kac yere baktim nette ve 6 tekerlekli sandalyelerden gordum 360 derece doneni var 180 derece
doneni var.. bu sandalyeden kullanan var mi aranizda.. nasil acaba?
bir de bunlarin yada evin icinde ve disarida kullanilacak donus alani iyi olanlar da olabilir .yukselebiliyor mu acaba disari ciktigimi dusunelim tekrar eve dondugumde yukselmesi kendi basima kapiyi acmak icin vs...

jazzy-1121.jpg
jazzy-1103-ultra.jpg

[ame]http://http//www.youtube.com/watch?v=LhlubejfmGo[/ame]

Arkadaslar ben bir tane taksitle alacagim akulu olanlardan.. yanliz yanlis birsey yapmak istemiyorum kashastalarina hangisi en uygunu olur onu bilemiyorum... manevra kabiliyeti yuksek olacak dayanikli saglam ve kashastalarina uygun olacak... ben simdiye kadar hic kullanmadim akulu sandalye acaba kashastalari icin ozel birsey yokmu butun engelliler her tur modeli kullanabiliyorlarmi...

Kimse yokmu varsa bir nefes verin lutfen bir soru sordum.. yardim sever kardeslerim
birsey yazmamis ozellikle kashastalari lutfen biraz daha dayanisma...

merhaba gebzeli nasilsiniz ... tskler vermis oldugunuz yanit icin dort tekerleklilerin
evde var olan manevrasi nasil iyimi her delige girebiliyormu... diyelim koridordan
bir odaya girme ... benim alacagim sandalye hem ev icin hemde disarisi icin olsun
istiyorum yani disarisi icin cok dayanikli olur evde kullanamam vs... sizin ve arkadaslarinizin kullandigi model hangileri... duyarliliginiz icin simdiden tskler...

gebzeli mumkunse msn adresini ozelime mesaj olarak atarmisin ...

scooter kullandiginiza gore ayaga kalkiyor ve yuruyorsunuz oyleyse ... sizin durumunuzda olan biri icin en iyisi scooter tabi ... madem sirketiniz var oyleyse bir soru sorabilirmiyim hangi model daha cok satiliyor ve kashastalari diger engelli kardeslerimizin kullandigi modellerden mi kullaniyor... bir diger sorum buyuk tekerlegin onde kucuk tekerlegin arkada olmasi manevra kabilyetinimi yukseltiyor nedir ogrenebilirmiyim tskler...

Üst Alt