Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte ehliyete el mi konuyor?

ANGEL231982

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar malulen emeklilikte ehliyete el konuluyormuş.bilgisi olan varmı?bilgi verirseniz sevinirim.malulen emkeli olucam ama ehliyetim için düşünmekteyim

emeklilikle ehliyetin ne alakası var anlayamadım el koyma söz konusu bile olamaz çok yanlış bir bilgi ikisi çok farklı şeyler

2007'de emekli oldum ve kimse istemedi ehliyetimi cüzdanda duruyor.

Siz hangı hastalıktan emeklı oldunuzda ehlyet elinizde.bizim bir tanıdık kalpten malulen emekli ehliyetine el konulmuşda o sebeple sordum

Kas erimesinden oldum ama ben araba kullanmayı çok oldum bırakalı..

sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olmanızda sakınca varsa, malulen emeklilik başvurusu yaptığınızda hastane emniyete bir yazı yazıp sürücü belgenizin iptal edilmesini isteyebilir.

arkadaşlar ben yeni emekli oldum (malulen) fakat bende bişey istemediler.ankilazon spondilit en oldum.bir abimiz var oda diyaliz hastası onunda ehliyeti duruyor.

Bu konuda hastane heyetlerinin tutumları değişiyor. Bazı hastaneler emniyetê yazıyor, bazıları yazmıyor

Üst Alt