Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte adres değişikliği sorun olur mu?

Münevver 54

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar malulen emeklilik için adres değişikliği sorun olurmu,bağlı bulunduğum kurum ssk başka ilde ben başka şehirdeyim bağlı bulunduğum kuruma malulen emeklilik için basvurucam çünkü,Bana sıkıntı yaratırlar mı sevk alacağım hastane veya ssk. Bir diğer sorum elimde yaşadığım şehirde bir yıl önce almış olduğum raporumu sevk edildigim başka ildeki hastanemi iptal ediyor yoksa ben aldığım ildeki il sağlık müdürlüğünden mi iptal edicem çünkü ssk elimdeki eski raporu kabul etmiyor bildiğiniz üzere,şimdiden teşekkür ederim.

Münevver 54

En son çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu sigorta müdürlüğüne başvuru yapmanız gerek. Nerede ikamet ettiğinizin hiç bir önemi yok.

Malulen emeklilik için sigorta müdürlüğüne başvurduğunuzda onlar sizi yakın bir hastaneye sevk eder. Sizin önceden alınmış raporunuzun ya da yeni alacağınız raporun bir ehemmiyeti yok.

Üst Alt