Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malulen emeklilik raporu ile erken emekli olabilir miyim?
Tamam hocam zaten sen ssk dan emeklilik için başvuracaksın. Bağkurla işin yok benim gibi bağkurdan başvursaydın kurum sevkiyle gitmen gerekiyordu. Sen vergi indiriminden olacaksın o onaylandımı tamamdır.
Pazartesi günü Sgk Müdürlüğüne gidecem.
Tekrar bir inceleme yapılması için rapor talebinde bulunacağım.
Varsa nasibimizda olur yoksa hayırlısı Allah (c.c.)'den der geçeriz.
Arkadaşlar 10 gün önce Ankarayı aradım 0 312 415 32 05 vergi indiriminiz %65 olarak onaylandı ve bursaya yollandı dedi çıkan bayan fakat bursayı arıyorum ellerine böyle bi evrağın ulaşmadığını söylüyorlar 10 günde gelmezmi bu evrak bilen varmı acaba kaç günde elime geçer tahminen
vergi indirimi raporum bu gün yarın elime geçer günümde yeterli zaten emekliliğe müracat ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim iş yeri ve sgk ile arkadaşlar
vergi indiriminiz gelince,eğer gününüz ve hizmet yılınız tamamsa
direk olarak sgk ya gidip emeklilik tahsis talep formu dolduracaksınız
formu doldurduktan sonra ilgili memura teslim ettikten sonra işiniz bitiyor
maaşın bağlanmasını bekleyeceksiniz
Onun için SGK dan emekli olabilir yazısı alman gerekiyor.
O yazıyı alabilmek içinde SGK ya dilekçe ile müracat edeceksiniz,onlar vergi dairesi ile yazışacak
Daha sonra size yazıyı verecekler
Yalnız bu süreç 1-1,5 ayı bulabilir.
Vergi indirim belgesi ile sgk ya erken emeklilik için tahsis talebinde bulunacaksınız, başka bir şey yok. Tabi sgk dan alacağınız emekliliği hakettiğinize dair yazı ile işvereninizden kıdem tazminatınızı da alacaksınız.
hastane raporumu % 65 1yıl süreli verdi ankara vergi indirimini 65 olarak onayladı süre bir şey yazmıyor bende sgk ya emeklilik için müracat ettim benden kontrol muaynesi veya tekrar rapor isterlermi Ufukalp
presso
Tekrar rapor istemezler de kontrol konusunda iki şıkkı da uygulayabiliyorlar.
Raporda psikolojik değerlendirme yer alıyorsa genelde kontrol koyuyorlar.
Evet OturanBoğaUfukalpearibagi sizler sayesinde emekli oldum ALLAH hepinizden razı olsun sizlerin yardımıyla oldu bu iş hakkınızı helal edin
son bi sorum olucak açıklamayı kopyalıyorum sizce tahmini maaşım ne kadar olur
Aylık Başlangıç Tarihi01.12.2015
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 74.00
2000 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 61.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 47.16
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 3240 2000
2008/10 arası Gün 2847 2008/10 sonrası Gün 2401
Toplam Gün 8488
Göstergesi 9475
Hisse Oranı1/1