Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olup çalışan kişi daha sonra vergi indirimi ile emekli olabilir mi?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim sorum Ben diyelimki malulen emekli oldum.Ve daha sonra çalışmak istedim o zaman malulen emeklilik iptal oluyor.Aynı zamanda benim %70 vergi indirimim var malulen emeklilik iptal olduktan sonra vergi indirimi hakkından emekli olunur mu

Evet, malulen emekliliğinizi iptal ettirip çalışmaya devam edebilir ve sonra dilediğiniz zaman dilediğiniz statüde emekli olmak için kuruma başvuru yapabilirsiniz. Bunun önünde hiç bir engel yok.

nasıl yani emekliolanbirisi nasıl calışabilirmi memur alarak

bu büyük bir soru işareti normal emeklilerde bu olmuyor. fakat malulen emeklilerde durum farklı ama riskli. şu anda yap ve gör ile bunun cevabını alabiliriz. ben bu riski almadım ve malulen emekli olmadım.

sadece en son alımlarda meb alımında hiçbir emekliyi almadıklarını okudum. kurumda yetkililere sordum olmaz öyle şey diyorlar ama oluyor işte. maluliyet ile normal emeklilik arasında ki fark birini durdurabiliyorsun normal emeklide ise bir mitar para ödeyerek adı SGDp diye hatırlıyorum çalışabiliyorsun tabi özel yada kendi işinde.

Üst Alt