Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum, ehliyetimi geri istiyorlar!?

kofana

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mamulen emekli oldum şimdi sgk ilçe emniyete yazı yazmış 2001 yılında aldığım h sınıfı ehliyetimi geri istiyorlar bu konuda bilgisi olan varmı.??

Son düzenleme:
sebebini yazmamışlar mı, ne diyor yazıda ..

sağ alt ekstremitede polio sekeli (cocuk felci) ilk aldığım h ehliyettede raparum zaten süresizdi..

Son düzenleme:
senin hakettiğin ehliyeti ve sürekli verilen raporu hangi hakla ister verme gerekirse git devlet hastanesine raporunu yenilet yeniden heyete gir kontrolden geç onlar karar verir

kofana

yeni rapor alıp emniyet'e götürün: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü komisyonu -> emniyet

Araştırmalarıma binayen yazdığım yazıyı değiştiriyorum. Bir nevi ehliyeti ipotekleme olayı var sanırım. Malulen emekli olabilmek için raporunuz elinizde mi bir resmini paylaşırsanız sevinirim. Eğer o raporda sürücü olamaz durumu mevcutsa rapora itiraz sürecine girerek ehliyeti kurtarabilirsiniz.

raporda sürücü olamaz diye bir ibare yok .
kafalarına göre ehliyeti istiyorlar raporda yazan sadece sağ alt ekstremitede polio sekeli

Üst Alt