Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Madde bağımlısı olduğum için atamam yapılmadı! Sicilime işlenmiş midir?
Merhaba arkadaşlar madde kullandığım için yerlesemedim
sizce bu siciline islenmismidir İstanbul üniversitesi ne yerlesicektim memur olarak tükürük sonucu pozitif cikti
Benim alkol bağımlısı öğretmen bayan tanıdığım var her gün içer bir sorun olmadı görevde çalışıyor. Yine alkol bağımlısı polis tanığım var emekli oldu. memur olup 6 ay cezaevinde kalan birini tanıyorum yattı çıktı tekrar işine döndü. Sicile işlenmez korkma sen söylemezsen kim bilecek . sadece yüz kızartıcı suçlar ve madde bağımlıları için sıkıntı olur .
1 kere kullanımdan tükürükten bulamazlar. Yada bi kaç gün öncesinde kullandıysan bulunabilir . Örnek veriyorum 3 ay önce çektiğin Bali'yi bugün tükürükle bulamazlar kardeşim .
abi sa ben %40 raporum var tip1 diyabet 2015 de aldım vergi indirimine başvurdum yeniden rapor al falan demeden raporumu aldı gönderdi sizce ne cevap gelir ? allah rızası için bir cevap verin
Torpille Girecektin Ha. Bence Atanamadığın İyi Olmuş Bunca İnsanın Hakkını Nasıl Yiyecektin Aldığın Maaşın Haram Olduğunu Bile Bile Nasıl Yiyecektin O Parayı.. Çok Sevindim Atanamadığına Sende Kul Hakkına Girmediğin İçin Şükret Bence. Memur Olacaksan Otur Çalış Bileğinin Hakkıyla Kazan Sınavı Alnın Açık Başın Dik Bir Şekilde Çık İnsanların İçine.
şimdi sen istanbul üniversitesine yerleşecektin böyle birşeyi isteme nedenleri neydi sen kendinmi dedin benim geçmişim böyleydi yada sabıka kaydında sicilinde arşiv kaydında böyle bir sonuç yazıyormu bende yerleştim istanbul üniversitesine benim raporum neyse o ayrıyetten git bunu şunu yap demediler
Burda şimdi adam torpil değince hak hukuktan bahsetmeyin bi dayınız amcanız gel seni şuraya sokucam dese ayağa kalkar gidersiniz . Bügün hangi devlet işinde torpilsiz işci var bırak engelliyi . Benimde 2 ci kez girişim ekpss napak dayımız yok