Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lomber Lordoz ve Polisitemi için engelli raporu alabilir miyim?

celal32

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Hayırlı geceler 10 gün önce doktora gittim mr sonucuma göre Lomber Lordoz düzleşmiştir.L3-L4 vertebra kompuslarında füzyon dikkati çekmiştir. L4-5 diskinde sol nöral foromeni daraltan bulging izlenmektedir ve Açıklığı sola bakan cobbs açısı 25 derece skolyoz görülmektedir yazıyor. bunun yanında Sekonder polisitemi teşhisi konuldu ve kan veriyorum. bunlarla birlite 4 ay falan psikiyatrik tedavi gördüm ancak ondan bi oran verileceğini düşünmüyorum sonradan doktora gitmedim psikiyatin teşhiside psikotik belirtili ağır depresyon du. arkadaşlar bu rahatsızlıklardan bir oran alabilirmiyim ortepedi yada beyin cerrahi kaç verir ? bir de polisitemi den oran alabilmek için ne kadar süre tedavi olmak gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun .

Arkadaşlar rica ediyorum bilgisi olan yada bu hastalıklardan rapor alan varsa beni bilgilendirebilir mi ?

Üst Alt