Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zerya 11 sınava hiç çalışmadan girdim. Sınav sonucu aldığım puan tamamen aklımda olan bilgiler ile aldığım puan. Sınava çalışarak gitseydim puanım 90-95 bandında olurdu. Niye çalışmadan girdim diye sorabilirsin, bunun cevabını bende bilmiyorum.
peki şuan için 3. atamada lise düzeyinde ortalama kaç puan alanlar atanır sizce ? benim puanım 75.74 alan yok / dalı yok şeklinde baktığımda sıralamam 940 ve yabancı dil şeklinde baktığımda 40. sırada çıkıyorum.
lakin bildiğim kadarı ile lise düzeyi yabancı dil ile herhangi bir alım yok maalesef veya geçen atamalarda olmadı.
Mr.Şahbaz 75.74 ile hizmetli kadrolarını yazman gerekecek. Kendi okuduğun bölümden alım yapılmazsa başka seçeneğin yok. Hizmetli puanı senin puanının seviyesine iner mi onu da bilmiyorum. Sen yavaş yavaş yeni sınava hazırlanmaya başla bence..
Son alımda hizmetli puanı 80-81 civarında kapattı. 75 puana ineceğini sanmıyorum..
81.92 orta ögretim sıralama 2053 herkeze iyi akşamlar yeni üye oldum site yöneticilerine bize söz verdikleri için ve soru larımıza cevap verdikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorm
ben 3 üncü atama da tercih yapacaklar için kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum bunlar sadece düşünce sonuçta kesin bir şey değil bir aksilik olmaz da atama gerçekleşirse İnşallah ki gerçekleşir memur atamaları büyük ihtimalle 82 ler den aşağıya düşmez çünkü hizmetli memurların çoğu memurluk için bekliyor ayrıca bizim gibi puan alanlar bir umut bekliyor benim için yer ve hizmetlilik fark etmez diyen arkadaşlar için puanlar tabii olarak düşecektir ama bu arada fazla kendimizi şart lama yalım bizler sonunda hüsrana kapılıyoruz sınavlara gayret ederek şimdiden çalışalım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada emeklilik için başvuru yaptım emekli olursam benden puanı düşük olan arkadaşlar önünüzden bir kişi azalacak