Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise statüsünde atanamayanlar..?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
lise düzeyi 84 puanla genelde kamu hastanelerini yazmıştım atanamadım.bu yerlere kaç puanla atandı arkadaşlar merak edıyorum....atanan varmı acaba hizmetlide yazdım olmadı fikri olan varmı ....

benden başka atanamayan yok sanırım burda ...

benden başka atanamayan yok sanırım burda ...

Bende varım 82,9 puanla bilemiyorum 2 atamada yerleşebilirmiyim sizce

ikinciatamada hizmetlımı yazmalı yoksa ilk ona gene memur yazıp gene bir halt olmazsa buda başka bır korku

Ben de 83 full memur yazmıştım atanamadım

83 puan olmadı şaşırmadım 2. 3. tercihleri bekliyorum

benimde 83 kusur siralamam 26.. daha oncede yazdıgım gibi yanılabilirim saydigim 380 kisi benden dusuk puan alip atananlar 1383 kisi yerlesmis 1000 kiside benden yuksek alip atananlar desek siralamam tahminen 1600 eger bu tercihlerdede boyle 1428 gibi alim olursa 400-500 kisi bizden dusuk alip atanırsa hizmetli bile cok zor .3 atamalarda olabilir

Ben 90'la açıkta kaldım en vahiminizim

arkadaşlar, puanım 79. 4 atanamayanlardanım acaba 2. atamada atanabilrmiyim..

85,55 puanla 1845. sıradayım açıkta kaldım sadece memurluk yazdım umudum 2. atamaya ama ondada zor gibi görünüyor okumakta olduğum bi okulum var ona devam ederim

81 buçuk atanamadım 2 ci tercihte gidermiyiz acaba

yazdıgım yerler meb şirnak bitlis hizmetli yazdım 83 le kapattı

84.987puan siralama 2019 malesef atama yok.yok. Salik.. imamhatip mezuunlari 57ila 70lerde alindi digerleri ise 90uzeri

Ekpss lise (ortaögretim) yerleşemeyenler kimler

Arkadaşlar lise yerleşemeyenler kimler puanınız ıda yazarsanız sevinirim

Önce sizden alalım :)
Ben yerleşemedim puan 83 - sıralama 2540

bende 83 kendimce hesaplamayı burayada yazmistim.2.atamadada böyle alım olursa birak memuru hizmetli bile çok zor olacak:(

Üst Alt