Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunuyum, bilgisayar sertifikam var. Hangi nitelik kodlarını seçmeliyim?

sahrud_45

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Selam ben lise mezunuyum ve bilgisayar işletme belgede var halk eğitimde aldım buna göre lise mezunu hangi kod oluyor ayrıca bilgisayar içinde yardımlarınızı bekliyorum

Yani merhaba öncelikle yani düz liseler yani önlisans adı altında sınava girenler 2001 yazan kodlarımı tercih etmeliler bir yardımcı olurmusunuz

Izahı kolay olsun diye resim ekliyorum.İŞGÜZARIN BİRİ SİLİYOR.ARKADAŞ SİLMEYİN EKLENTİMİ,emek harcıyoruz...

OturanBoğa

bu konuda ilk mesajımda 2 adet resim ekledim konu daha ayrıntılı olsun diye ama resimler yok!!!!!!

kim silmiş bakarmısınız?

Herhangi bir lisans programına devam ederken üniversite ile ilişiklerini keserek önlisans diploması
alan adayların, KPSS’ye ön lisans seviyesinde katılıp yapılan yerleştirme işlemlerinde de 3001 nitelik
kodu aranılan kadro veya pozisyonları tercih etmeleri mümkün bulunmaktadır. (Hem lisans hem de
ön lisansta aynı isimle yer alan İşletme, Maliye, Hemşirelik gibi lisans programınlarından ilişiklerini
keserek önlisans diploması alan adayların, ÖSYM sistemine kendilerini ön lisans İşletme, Maliye,
3
Hemşirelik olarak değil, 9006-ALANSIZ ÖN LİSANS DİPLOMASI” olarak kaydetmeleri ve “3001-
Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.” niteliği aranan kadro veya pozisyonları tercih
etmeleri gerekmektedir. Aksi halde, yerleştirmeleri yapılsa dahi atamaları yapılmayacaktır.)

BU NE DEMEK

ındependent

resim yok. Teknik bir sorun olmuştur belki o anda. Yoksa resim neden silkinsin ki? Bir daha ekler misin lütfen?

Üst Alt