Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar [FONT=sans-serif]biraz saçma gelebilir soracağım soru ancak yine de sormak istiyorum aldığımız yatış ve istirahat raporlarını kurumumuza teslim ettikten kaç gün sonra bu raporlar merkeze yani ankara ya ulaşılır bir tahmininiz var mı ?[/FONT]
@erdalakbay teşekkür ederim verdiğin cevap için yani şöyle mi oluyor verdiğimiz evrak bulunduğumuz ilde kalıyor sistem üzerinden merkezde gözüküyor yani evrak olarak gitmiyor doğru mu anlamışım .
Bulundugun ilde hatta ilcede hatta diyelimki ilcede bi okuldasin evrak orda ozluk dosyanda kalir.
Hic bi istirahat raporu ankaraya gitmez. Kurum amirin izne cevirir dosyana koyar sistemde kayitli olur ilce yada il yada ankara oturup bunlari sistem uzerinden dahi incelemez.
erdalakbay ancak şöyle bir durum var ben istirahat raporunu bir ay önce kurumuma sundum onlar da ilçeye gönderdiler tam bir ay oldu evrağı vereli acaba oradan da il kanalıyla ankara ya mı gidiyor evrak bunu merak etmiştim ilgin için teşekkür ederim .