Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise ikiye gidiyorum. EKPSS'ye girebilir miyim?

vidi6742

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
simdi bn lise 2 gitiyorum % 40 raporum var 24 nisan 2016 da ekpss sınava girebilirmiyim bide nasıl girebilirim

lise 3 olmanız gerekiyor diye biliyorum lise 2 de girseniz bile 2 yıl sürüyor mesela 4 tercih son tercih olsa bile iş başı yapamıyorsunuz

Arkadaşlar [FONT=sans-serif]biraz saçma gelebilir soracağım soru ancak yine de sormak istiyorum aldığımız yatış ve istirahat raporlarını kurumumuza teslim ettikten kaç gün sonra bu raporlar merkeze yani ankara ya ulaşılır bir tahmininiz var mı ?[/FONT]

Ankaraya rapor falan gitmez sistem uzerinden izne donusturulur evine gider yatarsin. Rapor aldiginda direkt kuruma fakslaman lazim istirahat bitisi raporun aslini teslim ediceksin.

@erdalakbay teşekkür ederim verdiğin cevap için yani şöyle mi oluyor verdiğimiz evrak bulunduğumuz ilde kalıyor sistem üzerinden merkezde gözüküyor yani evrak olarak gitmiyor doğru mu anlamışım .

Bulundugun ilde hatta ilcede hatta diyelimki ilcede bi okuldasin evrak orda ozluk dosyanda kalir.
Hic bi istirahat raporu ankaraya gitmez. Kurum amirin izne cevirir dosyana koyar sistemde kayitli olur ilce yada il yada ankara oturup bunlari sistem uzerinden dahi incelemez.

erdalakbay ancak şöyle bir durum var ben istirahat raporunu bir ay önce kurumuma sundum onlar da ilçeye gönderdiler tam bir ay oldu evrağı vereli acaba oradan da il kanalıyla ankara ya mı gidiyor evrak bunu merak etmiştim ilgin için teşekkür ederim .

Hangi kurumdasin ve istirahatiniz kac gun
Ben mebteyim bizim raporlar odadan baska odaya bile gitmiyor

Üst Alt