Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise elektronik mezunuyum. 78- 85 arası puan bekliyorum. Atanır mıyım?

karakartalali

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
1. sorum: Ben nasıl tercih yapmalıyım veya ne olarak atanabilrim ? 2. sorumda atanabilme şansım ilk atamada ne kadar ?. Şimdiden teşekkürler

puanına bağlı 78 le ikinci atamayı bekleyebilirsin 85 ile ilk atamada yerleşebilirsin teknik eleman olarak atanabilirsin mesela

teknik eleman teknisyen yardımcısı olarakmı geçiyor ahmet kardeşim ? 2014 ilk atamalar 70 lere kadar düşmüş teknisyen yardımcıları

karakartalali öyleyse kolay olur atanman 80 üzeri alırsanız. Teknisyen yardımcılığı ile aynı şey sanırım ama değilse bile bişey değişmez bi kurumda en rahat işi tekniker teknisyen yapar zaten

Bende lise elektrik - elektronik mezunuyum. 2014 sınavında 81 puan ile teknisyen yardımcısı olarak atandım. Teknisyen kadrosu açılırsa ilk olarak teknisyen kadrolarını tercih edin çünkü teknisyen kadrosu teknik hizmetler sınıfında yer alıyor, teknisyen yardımcısı ise yardımcı hizmetler sınıfında yer alıyor. Teknisyen olursan kendi bölümün ile alakalı işler yaparsın elektronik işleri yani ama teknisyen yardımcısı olursan ne iş yapacağın belli değil tamamen senin amirinin, şefinin vereceği göreve bağlı olarak değişir.

teknisyenliğe yetermi puanım acaba tahmini 80 civarı olur. peki teknisyen kadrosunun açıldığını tercih yapmadan önce bilebilirmiyiz?

birkan kardeşim maaş olarak farkı varmı teknisyen ile teknisyen yardımcısının ? ben ms hastasıyım masa başından başka iş yapamam zaten anca evak işleri yaparım. teknisyen yardımcılığı daha garanti gibi çünkü atanamazsam 2. atamayı bekleyeck durumum yok yeni evliyim ve de işssizm siz ne yapmamı önerirsiniz birkan kardeşim ?

80 puan ile teknisyenlik oldukça zor. MS hastalığı hakkında bir bilgim yok fakat raporunuzda ne yazıyorsa o tür işleri yaparsınız. Raporun arka kısmında çalışamayacağı iş alanları kısmı var oraya bakıyorlar. ( Benim orada bir şey yazmıyordu yeniden rapor çıkardım.)
Kadrolar açıklanıyor hangi kurumun hangi kadroya alacağını belirliyorlar sende ona göre tercih ediyorsun zaten. Yani hem teknisyen kadroları hem teknisyen yardımcısı hem GİH hem VHKİ hem de hizmetli kadroları belir oluyor sen bunlardan 30 adet tercihte bulunuyorsun ona göre atanıyorsun.
Önerim olarak pek bir şey yok herkesin kendi bileceği bir şey. Mesela bende teknisyenlik istiyordum 1. atama da teknisyen yardımcılığı yazmadım sayılır sadece kendi ilimdekini yazdım. 2. atamada da yeterince teknisyen kadrosu açılmadı farklı şehre de gitmek istemiyordum sadece kendi şehrimi yazıp kendi şehrimde teknisyen yardımcısı olarak atandım. ( Aynı zamanda da önlisans okuduğumdan atanmak için acelem yoktu 2. atamayı bekledim ama siz evlisiniz ve işsizseniz bence bir an önce atanmaya bakınız. )
Maaş konusu ise kurumdan kuruma bile değişiyor evli bekar vs.. vs.. hepsi etkiliyor o yüzden pek bir şey diyemem ama en fazla 200-250 lira oynar

kardeşim ben mersinliyim illa mersin olacak diye bi kaide yok şırnağa bile giderim yeter ki atanayım ilk tercih tabiki mersin ama olmazsa olmaz değil önceliğim atanabilmek bunun içinde en sağlam yol teknisyen yardımcılığı sanırım.ilk atamada atanabilmek için tercih listesinde ilk sıralara hangi şehirleri yazmamı önerirsin yada hangi şehirlere daha düşük puanla yani 78-84 arası puanla atanılıyor ?

karakartalali İlk olarak hangi şehirleri yazman için tavsiyede bulunamam maalesef 1.si henüz kadrolar açıklanmadı 2.si ise her il genelde 1-2 kişilik kadro açtığı için kimin hangi ilden olduğunu bilemeyiz ama genel olarak doğu tarafları daha düşük puanlarla alıyor. Umarım teknisyen yardımcılığı kadrosu yeterince açılırda sende atanırsın kardeşim

Elektrik teknisyeni

Arkadaşlar ben endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum.Ekpss'den 78,30 puanla 4071 sıralamam var.Bölümle ilgili atama olurmu yada hizmetli ilk atamada olurmu?Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Kurumlardan elektrik teknisyeni yada teknisyen yardımcı alan kurumlar olursa atanma şansın daha yüksek

ZAFERKEN,
Tercihler de elektrik teknisyeni alımı olur ise daha çabuk atanırsın.

geçen atamalarda teknisyen yardımcılıgı Ankara ilk atamalarda 78 puan olmustu teknisyen ilk atamada zor ben 82 ile 2.atamada atndım

Senin elektrikmi? @1806

Birde atama hangi kuruma

Teşekkürler

Lise elektrik

Puan 78.30 sıralama 4071. Teknisyenlik için umut var mı?

tabiki var ama ilk olmasa ikinci olabilir

Teknisyenlik imkansız gibi bir şey. Teknisyen, teknik hizmetler sınıfında yer alıyor o yüzden çok az kadro açılıyor o puana düşeceğini hiç sanmıyorum. Teknisyen yrd. olma ihtimaliniz yüksek ama :)

İnşallah kadro çok açılırda teknisyenlikten atanırız.Geçen atamalarda kaç puana düşmüş bilgisi olan var mı?

Başlıkta elektronik yazıyor ama benim bölüm elektrik.Benim yazım ısrarla buraya taşınıyor.

Ben 82 puanla elektrik teknisyeni olarak atandim ama şimdi memurluğu tercih edecem nasip olursa atandigin yerde teknisyene ihtiyaç yoksa yerin yok odan yok vay haline o bana yardım et diyor su bana yardım et diyor ortada kalıyorsun memurluk yazın bence yinede siz bilirsiniz

Kaedeş teknisyensen yani th sınifı isen gih sınıfı yani memurluk yazamasın cunku gih th sınifinin bi alt kadrosu

1806 nerede çalışıyorsun.Sıkıntılarını vede maaş durumunu yazarmısın?

Veri hazırlama teknik hizmetlere eşdeğer diye biliyorum benim bildiğim sadece atandigin kadroya tekrar atanamiyorsun kılavuz açıklayınca belli olur artik haaaan2036

tekrar teknisyenlik seçilebiliyor mu

Üst Alt