Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise duzeyi 80.5 puanla atanabilir miyim?

sinemberilozdemir

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben Izmir' de ikamet ediyorum. Lise duzeyinde sinava girdim 2014 ekpss. 80.5 puan aldim siralamam 4900 lu biseydi. Ilk iki atamada izmir disi tercih yapmadim ama hizmetli tercih yapmistim olmadi. Simdi sorum su. 3. Atamalarda izmir disi ankara mugla antalya bu uc sehri daha yazacagim. Tabi izmiri de. Hizmetli de yazacagim. Gelme ihtimali varmidir?

Hangi ile kaç kişinin, hangi kadrolara alınacağını bilmeden bir yanıt vermemiz doğru olmaz aslında. Ama asıl şunu söyleyeyim, ikinci atamada MEB'e hizmetli olarak atananlar başka ile çıksa dahi kendi istedikleri ile yeniden döndüler.

Akp ana sayfa sağ köşede bize ulaşın var akime dilekçe yazın 3. Atamada en az 10 bin alım için dilekçe yazarmısınız ozaman bulundugunuz ile atanırsınız kadro sayısı artırılırsa..

2.inci atamalarda atanırsın ınsallah..

besalti20

2.atama nasıl oluyor celal ? şimdi 3.atama yapılmak üzere biz onun için dilekçe yazılıp istihdamı artırılması için uğraşıyoruz..bu arkadaşın puanı aralıktaki atamalardan sonra geçersiz,yeni bi sınav olacağız yazım hatası yapmadıysan böle yani..

Hizmetliligin engellilere verilen bi kadro olmaktan cikmasi gerek

Ben temizlik yapamam, getir götür yapamam v.s. diyorsan ve ortopedik engelli ( tekerlekli sandalyeli veya koltuk değnekli ) değilsen hizmetli yazma kardeşim. Yoksa her türlü ayak işini yaparsın. Ben bunları takmam temizlikde yaparım getir götür de yaparım diyorsan hizmetli yaz o puanla atanırsın. Ben 80,37 ile atandım 2. atamada. Niğde çıktı ama dilekçe verip izmir de kaldım.

Ortopedik engelliyim o yuzden sorun olmicagini dusunuyorum %90 engelim var. Agir isler yaptircaklarni sanmam.. ama hangi kurumlarda sehir disina gitmeden izmire aldirabilirim? Umarim atanirim

Demekki fazla kimse yok ozaman 3.atamalar puanlar 70 e düşer gibi burda çok az kişi AKİME msj yazdı..

bu atamalar ıcın oldugunu kacırmısım ozurdılerım..
ben sınavdan sonra 80 puan alınsa dıye zannettım

Üst Alt