Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise düzeyi 2014 EKPSS'ye girecekler kimler, tanışma konuşma..?

ben liseden girdim.76 puan almıştım.şimdi çalışıyorum testlerde çok başarısızım.matematik den desen sıfırım çok ümitsizim ama yılmadım.

bende lise mezunu olarak gireceğim Y devamlı raporum var arkadaşlar üzerinde ayrıca bişey yazması gerekyor mu ekpss grebilir falan böyle bi yazı? yoksa rapor yeterli mi girmem içi

24.02.2014
07.03.2014 arkadaşlar başvuru tarihlerinde böyle yazıyor ösym sitesinde sınav 27.04.2014

bende açık lise okuyorum eskiden sosyal bilimlerdi şimdi alan yok yazıyor,kıredim 75 dönem 8 bende kpss ye baş vura bilirmiyim bu haliyle yoka,192 kıredimi toplıyim

Bu sene hem YGS başvurusu yapıp veya üniversite okuyup EKPSS ye başvuru yapan varmı ?

2012 ömss lise düzeyinden girdim manisa il milli eğitime atandım HİZMETLİ olarak istifa ettim.2014 de 90 alıp izmire yerleşmek için çabalıycaz soru bankası önerisi olan var mı ?

hem ygs hem e-kpss hem kpss ye giricem ben :)

heee bide şey diyim hazır hakkını almışsın salakmısın neden istifa ettin yada millet yerleşmeye çalışıyo sen bulmuş bunuyosun filan gibi yorum yapacaklara küfür edeceklere tşk ediyorum şimdiden :):) umarım siz yaşamazsınız benim yaşadıklarımı saygılar:)

HÜSEYİN KARABAL;
bende durum maşallahı var ayrıca izmirde kurs bekliyorum

OzİStar;

ben yaptım ygs başvurusu bakalm nasipse ekpssye de gireceğim az az hazırlanmaya başladım da cok abartılacak bişey yok gibi sanki arkadaşlar 30 türkçe matematikte 28-29 net yapıyorum ben birazcık genelkültür anayasa calssam herhalde 90 falan alınır değil mi

Sa simdi agalar ekpss basvuru sartlarini zahmet olmazsa bilen var mi

Bende Lise kategorisinden gireceğim umarım her şey iyi olur, hepinize başarılar..

öncelikle iyi akşamlar arkadaş formunuza daha yeni üye oldum konular ve bilgilendirmeniz gerçekten ilgimi çekti sizden şöyle bi bilgi istiyecektim ben bu sene açık öğretim lisesine kaydoldum meslek lisesi bilişim teknolojileri alanı ben EKPSS ye baş vurmak istiyorum ama henüz mezun olmama çok var ne yapmamı önerirsiniz bu durumda başvurum kabul edilir mi ? ilginiz için çok teşekkür ederim

Üst Alt