Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise düzeyi 2014 EKPSS'ye girecekler kimler, tanışma konuşma..?

doğru sayısını hatırlamıyorum malesef kardeşim.. ama 79 beklemiyordum doğrusu...

Bio arkadaşım merhaba;
Bende 2012'de ÖMSSye katıldım ve 77.89 puan aldım.fakat atanamadım. benim öğrenmek istediğim şu ki; şu seçim öncesi 2012 ömss'ye girenler için memur alımı olacak mı acaba yoksa 2014'teki EKPSS'ye biz de girmek zorunda kalacak mıyız. 2012'de sınava girenlerden 80 puan ve altı daha atanamamışken tekrar sınava girmek beni geriyor. Çünkü yeni mezun arkadaşlar girecek sınava ve bilgiler taze ne kadarda çalışsak bizden yine yüksek puan alacaklar yani bizim memur olma hayalimiz yine yattı yine hayal mi oldu . Bu konularda Kalender Şah arkadaş ve siz bilgilisiniz. Lütfen konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız ben ve benim gibi birçok arkadaş mutlu olacak. şimdiden teşekkürler ediyorum.
İnşallah hepimiz için daha iyi şartlar olur ve bütün engelli arkadaşlarım. atanır

Kaçik bu yönde çelişkili açıklamalar var. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı 2014 ocak da bir alım daha yapılacağını beyan etmişti, ancak aile ve sosyal politikalar bakanlığından yapılan açıklamalar 2012 ömss puanı ile alım olmayacağı, önümüzdeki yılın bütçesinde memur kadrolarına pekte yer yok o yüzden en güzeli sınava hazılanmak diye düşünüyorum siz sınava hazırlanın çok iyi çalışın bu sefer o puanın çok daha üstünde çekmeye gayret gösterin bu puanla atanmanız lazımdı sanırım tercihden dolayı atanamadınız....

Bio arkadaşım çok teşekkür ederim ilginizden ve bilgilerden dolayı. Yapacak bişey yok pes etmiycem tabiiki ama 2012 ÖMSS de sınava giren arkadaşlara gerçekten özellikle 70 ve üstü alanlara yazık oldu diye düşünüyorum.
Yeni bilgiler gelirse paylaşmanızı rica ediyorum. (zaten paylaşıyorsunu ama)
tekrar teşekkürler

Bilgi sahibi olduğumuz sürece burada arkadaşlarımızla paylaşımlarımız he daim sürer takipte ve sizlerde araştırmada olunuz lütfen...

bende lise düzeyinde gireceğim sınava.Arkadaşlar bi sorum olacak bazı arkadaşlar demişsiniz ki hem ekpss hemde normal kpssye gireceğim.Diyelim ki normal kpssyi kazandınız ama sizin engelli raporunz var ve atanacağınız kurum sağlık rapooru isteyecek o zaman nasıl yapacaksınız??

slm arkadaşlar ben 2012 de yapılan sınava raporum olmadıgı için girmdim.raporu daha busene aldım. %45 ortapedik engelliyim.ve lise bilgisayar mevzunuyum.işe girmeye çok ihtiyacım var.
1.2012 de sınava giren arkadaşlarımız..sınavda çıkan sorular zormu,kolaymı seviyesi nekadar? Birde atanabilmemiz için en az kaç puan almalıyız.bilgisi olan arkaşlarım yardımcı olurmu lütfen..

genel kültür kolay ama genel yetenek zorladı biraz

Bende girecem sınava inşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Kısmet artık.Matemetiğe ağırlık veriyorum.

ben
griyorum ankaradan bu sefer mardini şırnağı karsı ble yazacam

Kadro açılırsa yazarsın kardeş 10 bin şubat ayında öğretmen ataması 40 binde temmuz ataması yapacaklar önümüzdeki yıl kadro ihtiyacı 40 bindi zaten emeklilerle 74 bindi bunun doktoru var v.s var engellilere üçün biri var :) açılırsa kadro gireriz yazarız karsı v.s

aRKADAŞLAR

İSTANBUL da oturanlar;maltepe engelliler meerkezinde kurs kayıtları başlamıştır.Bilginize.

izmirde oturanlar çöyder ve beyaz ay dernekleri ekpss kursu düzenleyecek bilginize

bende lıse duzeyınde gırecegım sınava calısmaya yenı basladım data yayınları ekpss kıtabını aldım konu anlatımlı sadece eskı sınav cıkmıs soruları var konu anlatımı fena sayılmaz...bakalım hayırlısı olsun.....

arkadaşlar küçük bi uyarı , ömss ile 79-78 'lere(düz memur) kadar memur alımı oldu ama bu sınavda öle olacağını zannetmiyorum , zira ilk atamada yerinden memnun olmayan yada yerine alışamayan atanmış memurları ve yeni gireceklerıde hesaba katarsak en az 90 puan alınmalıki rahat tercih dönemi geçirilsin , yoksa yine yeni yeniden sıkıntılar alır başını gider ( hedefi 80-85 olanlara hitaben )

arkadaşlar hepinize merhaba bende lise düzeyinde gircem bu sınava sıze bir kaç sorum olcaktı ben meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ilk defa gircem bu sınava daha önceden haber yoktu böyle bı sınav oldugundan hiç bir bilgim yok çalışma konusunda olsun puan türünde olsun sizce kaç alırsam atama sansım olur birde meslek liseleri düz liseye oranla daha mı avantajlı

24 şubatta başvurular başlıyor ösym sitesine bakınız

[FONT=inherit]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2014-EKPSS **[/FONT]
[FONT=inherit]27.04.2014[/FONT][FONT=inherit]24.02.2014
07.03.2014[/FONT]

Hem üniversite tercihleri yapıcam 2 yıllık direk geçiş olarak hemde ekpss düşüniyorum bir engel olurmu acaba hem üniversite hem iş nasıl yapmalıyım ?

benim bildiğim olmaz ama genede bilgisi olan yazsın buraya

arkadaşlar 45 raporum var şuan bi kamu kuruluşuında memurum ama bu sınva girebilme ihtimalim var mı yani halihazırda memur olanlar da girebiliyor mu ?

Akıllı adam EKPSS kitabını internet dışında da bulmam mümkün mü?

bende lise düzeyinde girecem gecenkinde 75 almıştım. hedef 85

Üst Alt