Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise düzeyi 2014 EKPSS'ye girecekler kimler, tanışma konuşma..?

Kalender vallahi siz özlettiniz memurluk oldu kimseyi artık eskisi gibi göremiyoruz sitede bende çok aşırı girmiyorum genelde sorular ile sorunlar ile ilgili çok mantıklı bulduğum yorumlara bakıyorum...

bio sen olmazsan ben olmazsam neredeyse tek önemli bir başlık nede tek okumayı değecek bir yorum yok ..... İçerikler sadece magazin , tıklanma sayıları 10 bin yorum yüzler.. sitede yazıp çizen ağır topların neredeyse tamamı atandı ..Senin atanma man ise bence büyük talihsizlik .... ama doğru kadro ve doğru tercih çok önemli .. iş atanmayla bitmiyor

ekpss

arkadaşlar merhaba yüzde 40 raporum var lise mezunuyum ekpss ye girmeyi düşünüyorum.sınav için nasıl hazırlanılıyor engelliler için kitaplar ayrımı yoksa hepsi aynımı ve sonuçları ne zaman açıklanıyor yardımcı olursanız sevinirim

Kalender ben atanırdım da tercih ile alakalı değil de kadro niteliklerinden atanamadım çok düşük puanlı olan mimam hatipli kardeşlerim önüme geçtiler, gözden kaçan bri nokta ise şu öğretmen atamasında 600 kadro aynı zamanda imam hatip kadrolarını ertelediler daha sonra diyerek yine alım yapılmadı 600 öğretmen kadrosundan 300 öğretmen ataması yaptılar sistem bombok işliyor güya engelliler düşünülüyor ancak üzerimizden duygu demegoji siyaseti yapıyorlar engelliler sadece siyasi reklama konu olmuş oyuncular olarak seçiliyor bu üzücü bugün 11 bin üzeri alım yapılacağı kadroların ösym ye bildirildiği söylendi ama engellilere gelince düşünce reklam şov olduğu için kadro yok atama yok yazık çok yazık...

Ben de lise düzeyinde gireceğim inşaallah.Başvurularda ne isteniyor?inşaallah kazanırsak çalışma bölümleri neler?Bilgilendiren arkadaşlara teşekkkürler.

Muharrem kardeşim.Hemşeriyiz galiba.eklersen sevinirim arkadaşlığa.Benim de %47 raporum var.Ben de ekpss'ye düşünüyorum.Yardımcı oluruz birbirimize.selamlar.

Önlisans okuyor olmama rağmen bende Lise düzeyinde sınava giricem :)

Bende Türkçe ve genel kültür sorularını yapamıyorum mat 15 te 13 doğru 2 boş :) Biraz çalışmak gerek sanırım artık :)

Sence nedir var mı başka açıklaması kalender sınav öncesi kıvrandığınız günleri bir hatırla bakalıım ? bu yönetmelik yayınlandı ve sınavlar başladı sırasıyla artık yapacak bişi yok....

Lise mezunu olarak atanırsak ne tarz işler yaparız arkadaşlar ?

birkan01;

masa başı olur hizmetli oluruz tahsildar oluruz ne iş verirlerse artık

ben lise mezunuyum ve memur oldum tercih etttiğin bölüme göre değişir ne olacağın

ekinos;

Doğru tercihte bulunmak gerek o zaman. İyi derecede Bilgisayar biliyorum tavsiye edebileceğiniz bölüm var mıdır acaba?

2014 ekpss hakkında bilgi...(sorular zor mu?Konuları hangileri?gibi...)

Sevgili kader arkadaşlarım merhaba..Ben erzurumdan yazıyorum 25 yaşındayım lise mezunu engelli bi insanım..7 yıl oldu lise biteli 2012 yılında ömss adıyla yapılan bu sınavdan haberim yoktu ama Allah naisp ederse 27 nisandaki sınava girmeyi düşünüyorum fakat aklımda cevapsız bi sürü soru işaretleri var ve napcağımı bilemiorum..girsem mi?Girmesem mi?ikilemleri arasında gidip geliyorum..Sizlerden ricam bu ekpss sınavıyla ilgili bilgileri olanlar acaba benimle paylaşabilirler mi bu bilgilerini?çok çaresiz ve kararsızım yaaaa... :confused:

Bu sınav kpss sınavları gibi değilde biraz daha kolay geçer liseler için.. Lisanslar biraz daha zor olur..
Sınava girersen bir şansın olur memur olarak atanırsın belki, sınava giremezsen eğer özel sektörde asgari ücrete talim edersin.. Eline bir fırsat geçmiş hala kararsızsız kalıyorsun :)

benim tavsiye edebileceğim bir bölüm yok her kurumda her hatta her bölümde farklı bir uygulama var bilgisayarı bilmek kafi zaten

Bilgisayar bilmek yeterli mi yoksa bilgisayar sertifikasına da gerek var mı ?

bilgisayar sertiifikası şart tabi birde puan

meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezun olan bir öğrenci için şart mı sertifika anlayamadım tam olarak ?

Bende meslek lisesi bilgisayar çıkışlıyım , mantıken bizden istememeleri gerek zaten bilgisayar çıkışlıyız.

Ben de lise düzeyi gireceğim.m normal kpss kitaplarına çalışırsak başarılı olma şansımız çok yüksek .her şeyin hayırlısı ....

Toprağım bende erzurumluyum.ama formu takip et sınavlara'da kesinlikle gir...

bende lise düzeyinde girecem inşallah bu sefer bir yere yerleşirizde kurtuluruz.

izmir halk eğitim merkezlerinden halen haber yok izmirliler pazartesi günü gelin birlikte konak halk eğitime gidip ekpss kursu açtıralım ne dersiniz 12 kişi olursak açaçaklarda

Arkadaşlar merhaba... Ben aranıza yeni katıldım.
Bir kaç sorum olacaktı sınav hakkında...

1. Bu sınav iki senede bir mi?
2. Şuan açık lisede okuyorum. Mezun olmama 2 sınav kaldı. Eğer tarihler değişmemiş olsaydı, bu sınava girebilecektim. Lise son sınav 1 haziran ama bu sınav nisan ayında... Kesin mezun olmak şart oluyor değil mi?
3. Ekpss nin konuları neler bilginiz var mı?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler...

geçen sınada hizmetli olarak atandım mebe şimdi vhki olmak için tekrar gireceğim kısmetse 90 puan alabilirsem çok iyi olur 79 la kitap falan görmeden atanmıştım

Bende lise düzeyi ekpss konu anlatım çıkmış sorular kitabı aldım bugün gayet güzel gerçekten önemli konuları kısaca akılda kalacak şekilde yazmışlar data yayınları nt kitap evinde bulabilirsiniz ben beğendim nisana kadar okuyacam

burcakyucel;

1- Evet 2senede bir oluyor.
2- geçen sınavda ilkokul mezunları kura ile girmişti sınavsız.
3- tarih,anayasa,atatürk ilke ve inkilap,mat ve çoğrafya

Kaç doğru yapmıştın hatırlıyormusun kardeşim hizmetli olarak atanmışsın ?

Lise düzeyindeki tüm sorulari burada toplamak yerine verilen sözleri tutmayan,yilda 1 kere atama yapan ,kamudaki engelli acigini kapatmayan, bizleri aptal yerine koyup oyalayan , verilen sözlerin hicbirini tutmayan kimler amaclari nedir hakkimizi kim savunacak daha ne kadar hakkimiz gasp edilecek. Seçim zamani ne yapilacak nasıl bir cozulecek bunlari konusalim bence .. sizler simdiden sinavi 4 gozle bekler olmussunuz 2. Atama yapilacakti hem basbakan hem bakanlar aciklama yaptı cocukmu kandiriyor bunlar ama goruyorum ki evet COCUK AVUTUYORLAR ......

Üst Alt