Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise düzeyi 2014 EKPSS'ye girecekler kimler, tanışma konuşma..?

Biumut

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ekpss lise düzeyinde girecekler kimler?

Lise düzeyiyle alakalı tüm sorular, sorunları burda toplayalım istedim.
Birbirimize yardımcı oluruz...

ben gireceğim bakalım hedefim 85-100 arası 85 den aşağı düşersek işimiz zor.

ben hem kpss hemde ekpssye girecem lise mezunu olarak.bir yandan emekli olma ihtimalimde var malülen ama bakalım ne olacak

bende lise düzeyi girecegim arkadaşlar bu sınava kayıt işlemlerinin tarihi ne zaman olacak?

bende bende hayırlısı olur inşallah ;) hangi kaynaklardan çalışıyosunuz öğrenebilirmiyim ?

bir şey değil elimden geldiği kadarıyla yardımcı olduysam ne mutlu bana

bende lise düzeyınde gırıcem herkese basarılar :)

aynen lise düzeyinden giricem bu sınava özel kaynaklardan çalışıyorum 2014 ekpss hazırlık kitabı aldım

@tılafsınlı, Ekpss kitabının içeriği hakkında bilgi verirmisin
Konuları nedir, anlatım nasıl?

bende gireceğim hem kpss hem ekpss hedef 85-90 kazanamazsam hiç üzülmem en azından vergi indirimini aldım ya özelde çalışsam da olur ama yinede kısmet

Biumut;

konular fena değil fazla ayrıntıya girmemişler daha yeni başladım çalışmaya kitaba kitapseç yayınlarından aldım

çalışmak için kitap alan arkadaşlar bizlere hangi kitapları tavsiye ederler.paylaşımda bulunursanız sevinirim

Ben de lise düzeyinden EKPSS ve KPSS'ye girmeyi düşünüyorum. Kitap olarak Akıllı Adam yayınlarının yeni sınav sistemine göre hazırladığı, yeşil kapaklı EMSS kitabını tavsiye ederim. Lise ve önlisanstan girecek olanlar aynı kitaba çalışabilir.

ForeverCeo;

konu anlatımlımı içinde soruda varmı arkadaşım

Evet konu anlatımı, test soruları, daha önce çıkmış sorular, deneme sınavları mevcuttur.

Ekpss kitabının konularını bi arkadaşımız zahmet olmaz ise buraya ekleyebilir mi?

Bu hazırlık kitabını sakın almayın arkadaşlar ben aldım pişmanım Akıllıadam yayını veya normal kpss için bi hazırlık kitabı seçin Yargı yanın evinin 2012 yılına ait soru bankası kitabını aldım o bile bundan daha çok açıklayıcı öğretici. Kitapseçten sakın almayın çok karışık hiç açıklama yok.
30500_B.jpg

kitapsec gayet güzel bir site 10-15 liralık kitapları 2-3 liraya satılıyor

güzel tarafı fiyatı mı ben bu kitaptan bişey anlamıyorum çok karışık geliyor bana ben anlamıyorum diğer kitaplar gayet açıklayıcı ve net

fem akademi yayınlarının kpss kitap setini tavsiye ederim

tılafsınlı;

evet kitaplara açıklama koymamışlar detayı yok ama kitabın isminden başka sitelerde inceleme yapabilirsiniz..mesala hangi kitabı anlamadınız zor geldi? yargı data yayınları ağırdır mesala

Bugün birşeye daha isyan ettim açıköğretim bürosu önünden inanılmaz bir kuyruk vardı üni kayıt yaptıran öğrenciler Kendi memleketimizde her şey sınav ancak dışardan gelen suriyeli sınavsız üniversitelere alınıyor komedinin daniskası, okula gireceksin sınav, okul bitecek işe gireceksin sınav her şeye sınav elalem gelsin atanın dedenin savunduğu topraklarda yıllarca apoyu beslemiş ülkenin insanı senin okuluna sınavsız girsin adalet mi lan bu. Koyun sürüsü gibi herkes körü körüne bağlanıp bir vagona gitsin İSYANIN tavanındayım....................................................

Burdaki kardeşlerimde hangi kitaptan çalışsam nerden soru çıkar nasıl yüksek puan çeker de atanırım diye bir yerlerini yırtsın .............

ne yapalım nere gidelim böyle bi ahmak ülke var mı bizi alacak sınavsız parasız okutacak bakacak yeryüzünde türkiyeden bktan ülke yok yöneten şerefsiz olunca yönitelnlerde sesini çıkarmıyor mal gibi inanmışlar bu şerefsizlere

ne yapalım nere gidelim böyle bi ahmak ülke var mı bizi alacak sınavsız parasız okutacak bakacak yeryüzünde

Üst Alt