Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise 3 öğrencisiyim. EKPSS'ye girebilir miyim?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben lise 3.sınıf okuyorum.Engel durumum sol kol dirsek altı protez kullanıyorum. Acaba ekpss ye girebilirmiyim ve girdikten sonra ne olacak mezun olduktan sonramı tercih verecem merak ediyorum

Girersin bu sene haziranda 3 biter 2017 haziranda lise biter muhtemelen 3. Atamaya yetisirsin yaparlarsa

Katilabilirsin ama kura pek ise yaramaz. Son atamaya kalsanda liseden girmek mantikli

kuraya katılmak yerine okuduğun okulun faydasını görmek için ortoöğretim mezunu gir.Kuraya kalırsan işin zor okul bittiğinde de iş başı yapabilirsin

peki kurada atanma şansı varmı kura illere göre mi yoksa türkiyenin her yeri olacak şekilde mi yapılıyor ???

Kuraya katılırsam kazansam nasıl olacak veya kazanmasam liseden mezun olduktan sonra sınava girsem daha mı avantajlı olurum

Kardeşim sözlerimi yanlış anlama sakın, daha hayatının baharındasın, memuriyete bu kadar erken atılmak kötü olabilir, kazan üniversiteni güzelce oku, lisansını bitir (lisans okurken de memur olabilirsin) yoksa içinde hep bir ukte kalır

liseyi bitirdikten sonra değil bu sene ekpss ye girebilir kazanırsan okul bitiminde memuriyete başlarsın

bana sorarsan gökhan_ ın dediği gibi yapabilirsin üniversiteyi ihmal etme

Universite calisirkende okunur memursan diploman olmasa ne olacak sen ekpss ye lise duzeyi gir atan yemisim uniyi adamlar ac geziyo

tam bende bu konu uzerınden soracaktım bende acık lıse okuyom 2017 de mezun oluyom katılabılırmıyım ayrıca kardesım kuraya kalma ben 3 defa katıldım ısmım cıkmadı en azından ıyı bır puan alırsan arkadasların dedıgı gıbı 3. atamada yerlesırsın kurada da sansını dene bellı olmaz bı baktın cıktı ama sınav daha ıyı sansın yuksek allah yardımcın olsun

ayrıca okudugum lıse teknık lıse bı faydası olurmu hızmetlıde gelse 50 takla atarım

Ekpss bilgi paylaşımı

Sizden istediğim nasıl atandığınız kaç puanla nasıl çalıştınız kaç kere sınava girdiniz hangi kaynaklardan çalıştınız hangi düzeyden girdiniz maksat biraz bilgilenelim

Lise 3 Kura

Selamun aleyküm. Lise 3 teyim kuraya katılırsam mezun olduktan sonra göreve başlayacakmıyim ?

başvuru süresi geçmedi mi, ben mi yanlış biliyorum?

Evet kura için mayıs ayındaymış ama ekpss için başvurular geçen mart ayında bitmiş.

Üst Alt