Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisansta sıralaması aynı olanlar varmış! O zaman ne oluyor?
lisans ta 79,69 puan ile aranabilir miyim siralamam 1912. biri yardımcı olabilir mi çok yazdım ama kimse olmadı yardımcı bursa memurluk istiyorum özellikle ama?
çok sağol hocam baktım şöyle bi durum var puan sınırda benim gibi geçen yıl 2. atama ile birlikte 48 kadro açmış bursa yine bu kadar acilir mi yoksa hiç mi açılmaz bunu bilrbilirmiyiz birde bilgin varsa nasıl bi tercih yolu izlemeliyim işletme mezunuyum
sıkı takip ediyorum bir kişiye denk geldim puan sıralama tamamen aynı yazmış ne derece doğrudur bilmiyorum.. .100 kişiden fazla aday aynı sayıda soruları doğru cevaplamış aynı yanlışları yapmış (!) bana fazla inandırıcı gelmedi 5-10 kişi dense belki derim ama sayı afaki..
Birinci atamada 12 tercih, ikinci atamada 9 tercih verilmiş. Senin ise 30 tercih hakkın olduğuna göre;
- Kalan tercihlerini başka bir ilden yapıp, o şehirde göreve başlamadan önce dilekçe vererek kendi şehrine atanmak yolunu araştırabilirsin. Bildiğim kadarıyla MEB'de bu mümkünmüş.
- Veya sadece Bursa'yı tercih edip, atanamazsan ikinci atamaları bekleyebilirsin.
ilk atamada umarım istediğin yere atanırsın. puanın iyi. eğer çok acelen yoksa olurda atanamazsan da kendi ilini yazmak için 2. atamayı beklersin. ben ilk atamada atanabilecekken bulunduğum ili yazamadığım için 2. atamayı bekledim ve sadece ilimde 3 tercih yaptım. onların içinden de evime en yakın olanı yazdım. sonuçta istediğim oldu.