Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans tercih ve sıralamalar..?

Kuzeydoğu illerini yazan var mı?Kars, ardahan vb?

Kültür ve turizim bakanlığı çorum yazan var mı

Ben yazdım ama ümidim yok... Puan 90. Küsür sıralamam 260...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genelde forumlardan baktığım kadarıyla ilk 100-150 ye girenler sanırım bu kadroları doldurur... Diye tahmin ediyorum ...Ben sadece TRT yazdım...

Aynen kardeşim. TRT Başbakanlık ve RTÜK için söyledim. Bu 3 kurum 93 den aşağı dusmez diye düşünüyorum...

Bekleyip göreceğiz... Benim TRT den sonra sağlık kurumları var... Samsun ... Kocaeli ...

Ben bu sene tercih yapamıyorumda, lisansdan girdim sınava Çevre mühendisi olup ta tercih yapan varmı ? Kaç puanla yaptı. Bide bişey sorucam. Ben çevre mühendisliği okuyorumda. Memurluktan şansım daha mı fazla oluyo bölüm olduğu için ?

adanalı_

Benim okulum bitmedi daha. Ben 3 sınıftaydım . Şimdi 4 sınıfa geçtim çevre mühendisliği okuyorum lisansdan girdim sınava seneye olan tercihlerde, tercih yapabiliyorum. Ben sınava girerken hastaydım çok yüksek yapamadım. 70 puan aldım. Ama şunu görmüş oldum. Tarih ve genel kültürü yaparsam iyi bi sonuç alabilirim. Matematiği fulledim diyebilirim.

Arkadaslar puanim 76.91 siralama 2600 lisans atana ihtimalim var mi birde ikinci atamalar (ogretmenlik ve memur )ne zaman olur tahmini

Üst Alt