Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans tercih ve sıralamalar..?

Ben 74 ile Ankarayı bile yazdım bir umut işte :D Hayırlısı 3. atamaya falan anca olurum ben :)

İlk tercihim sağlık bakanlığı veri hazırlama 2. Kamu hastaneleri veri hazırlama...

Hayırlısı olsun..

aramızda başka Çanakkale yazan var mı acaba? merak içindeyim..

ben varim ama elendim dogrudan 81.470 puanimsonlara dogru tercih etmistim

Bende merak ediyorum ilk tercihlerine Çanakkale yazan var mı puanı nedir..

ilk tercihlerine kimler ne yazdı arkadaşlar.lisanstan

sizin puaniniz kac atabay? ben ilk yerlere 81.470 anakara cok olan yeri yazdim gelmez muhtrmel ancak geriye kalan 22 tercihim turkiyenin heryeri yazdim

bu isler hic belli olmaz suskun mutsuz bakarsin atanirsin trcih edilmemis bi yere Allahin taktiri her sey yok seksen besle kapatir yok soyle yok boyle Allah ne dilerse o olur yeterki hepimiz icin hayirlisi olsun

haber kanallarına mail atarak atamaların gündeme gelmesini sağlayabiliriz.

Ayshecik 72 puanim.bende ankara yazdim 1 tane trt ama ankaradan umutlu digilim. dogu yazdim genlde .sizde hangi sehirler var

ilk 5 tercihim bursa puan 79,69 var mi bursa hepsini tercih eden

1.basbakanlik
2. TRT
3. RTÜK
4. Kamu Hastanesi Denizli
5. Kamu Hastanesi manisa
6. Kamu Hastanesi aydın
7. Kamu Hastanesi Sakarya
8. Kamu Hastanesi Bolu
9. Kamu Hastanesi Balıkesir
10. Kamu Hastanesi Çanakkale
11. Kamu Hastanesi Antalya
12. Kamu Hastanesi Hatay
13. Kamu Hastanesi Giresun
14. Kamu Hastanesi Rize
15. Sağlık Bakanlığı konya
16. Sağlık Bakanlığı Afyon
17. Sağlık Bakanlığı Kütahya
18. Sağlık Bakanlığı Isparta
19. Sağlık Bakanlığı Karaman
20. Sağlık Bakanlığı konya vhki
21. Sağlık Bakanlığı Afyon vhki
22. Sağlık Bakanlığı bursa memur
23. Halk sağlığı konya
24. Halk sağlığı Eskişehir
25. Halk sağlığı Denizli
26. Kültür turizm Karabük
27. Yozgat il özel idaresi
28. Gelir İdaresi Denizli
29. Selçuklu Belediyesi konya
30. Süleyman Demirel üniversitesi Isparta .... puan 90.347 Sıralama 230. Sizce hangisi olur ???

Son düzenleme:
atabay bende 81.470 aldim ver her sehri yazdim bende ankradan izmirden istanbuldan umutlu degilim 85 90 ve yukarsi doldurir diyarbakir kayseri bilecik cankiri mersin urfa hatay antep maras canakale tekirdag malatya balikesir aydin mugla manisa zonguldak konya

İlk tercihine TTK yazan var mı kaç puanla yazdı?

Ilk 3 zor gibi de 4. Tercih olabilir. Ilk 3 tercihin çok yüksek puanla kapatacağını düşünüyorum açıkçası ....

Adıyaman kimler kac puanla yazdı arkadaslar

merhabalar,
orman endüstri mühendisi yada ağaç işleri endüstrisi yazan varmıdır? :S

ysrkrdmr

Ben yazdım butun hepsini izmir puan 91.311 sıralamam 179 hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

Iyi akşamlar puanım 95 ilk tercihim sağlık bakanlığı veri hazırlama Kayseri ne yazıkki benim bölümde kadro yoktu kısmet hepimize Allah yardım etsin

Üst Alt