Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans tercih ve sıralamalar..?

Delkese

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim puanım 90 ... Sıralamam 260 ... İlk tercihim TRT ... Herkesin verdiği emeğin karşılığını almasını dilerim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

puan 93 kendi şehrimi tercih ettim ankara da cogu kurum gelirdi de yazmadım hayırlısı herkes için.

Sınavdan önce, puanlar açıklanmadan, ve tercih listesi yayınlanınca herkes yazıyordu görüşlerini .... bir anda bıçak gibi kesildi .... Ne bu forumda, ne memurlar.net vs... Sanırım herkeste bi bekleyiş hakim...

aynen herkes birden geri cekildi size katiliyorum ikinizin puanida cok guzel Tebrikler ben 81.470 puanla siriticam burda ama bende ankara istanbul izmir bu uc şehirdeki fazla kadrolu yerleri yazip antep maras aydin manisa Diyarbakır cankiri urfa malatya elazig mersin bilecik zonguldak tekirfah hatay konya balikesir kayseri mugla hemen hemen her yeri yazdim hayirlisi bakalim

eren.d87

hocam adana mı yazdınız sadece lisans olarak ilk tercihiniz neresi oldu adana oldukça yüksek kapatacak gibi bu atamada.

olm sende o zeka varken normal kpss den de kazanırdın niye ekpss yi bekledin :( bileydim yazmazdım orayı bak senin yüzünden 1 tercih boşa gitti :D

Puan 90.. Sıralama 230 ilk tercih Başbakanlık 2. TRT 3. RTÜK verdim.degerleri her kurumdan var...

puan 85,4 sıralama 789 tek tercih ankara büyükşehir sosyolog ayrıca memurum.

puanım 84.9 sıram 873 lisans izmir ankara istanbul tercihlerim

Normal KPSS den de 87 aldım... Ama diyebilirim ki hayatımda ilk defa sistemli çalışmaya gayret ettim... Not: evliyim ve iki çocuğum var ... Ücretli öğretmenlik yaparken bi taraftan hazırlandım sınava... Genelde sağlık Kurumlarını yazdım....

Puan 86.6 Sıralama 592.
Tercih Sıralaması
1-Ankara Büyükşehir Belediyesi
2-Zonguldak Belediyesi
3-Manisa Büyükşehir Belediyesi
diğerleri sağlık kurumları ve bir kaç tane de ünivesite yazdım

86.11
ilk ankaralar, Karayolları, kültür bak. Ve Sağlık bakanlığı
hepimizin hakkında en hayırlısı...

Son düzenleme:
Bütün şehirler var diyebilirim.saglik üzerine yazdım genelde yazdığım kurumları. Ilk 3 tercihin gelme olasılığı düşük zaten....

Puanım 91.77 siralamam 183 bende ilk sıraya TRT yi yazdım.Hayırlısı olsun inşallah

Yok aslında konya istiyordum ama ben kamu Hastanesi istiyordum. Konya da kadro açılmamış o yüzden farklı yerler yazmak zorunda kaldım...

77 puanla ankara isparta izmir bursa balikesir yazdim bakalim ne olucak

73 puan, eskişehir, kütahya, bilecik, bursa, konya, çorum, samsun ve ankara'daki muhtelif yerleri yazdım. pek bir ümidim yok.

87 puanım lisans ve sadece Çanakkale yazdım başka Çanakkale yazan var mı arkadaşlar.. Umarım gelir;(

Branşda son sıraya Ardahan/Merkez yazdım; ki murphy kuralı kesin o gelir.
Şimdiden -40 derece hayatta kalmak için zulamı pekmezle mi yoksa konyak lamı doldursam diye düşünüyorum.
Pekmez ile şeker komasına gireiblir, konyak ile elimde mhp bayrağı ermenistan sınırına dayanıp "açın lan burayı azeri qardaşlarıma gidecem" diye naralar atabilirim. İkisi de çok riskli :)

Acaba puanlar kaça düşücek çok merak ediyorum

İyi ki bu başlığı açmışım.... En azından farklı fikirler ve yorumlar geliyor...Arkadaşlar bence şu atanan 500 öğretmenin puanları da etkiler ... Benim tahminim en az yarısı 80 ve yukarısı almıştır.... Bu da puan barajını biraz da olsa aşağıya çeker diye düşünüyorum.... ( teknik kadrolar hariç, sadece 4001 kadroları için)....

Lisans puan:83
tek tercih: Muğla
hayırlısı bakalım.

bence sıralamalarda 250 kişi oynar öğretmen kadrolarını teknik kadroları birde tercih yapmayacak olanları düşününce bence 250-300 kişi aşağı çeker sıralamayı

Üst Alt