Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu olarak sınava girip, tercihleri Önlisans üzerinden yapabilir miyiz?

mkursad71

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
İki diplomasi olanlar, lisans mezunu olarak sinava girip Myo tercih edilip edilemeyecegi hakkinda bilgi sahibi olanlar lutfen bilgi paylasimi yapabilirmi.

mkursad71;
edemiyorsunuz.son ve en üst diploma geçerli.
zaten o katagori de sınava girdiniz,lisans düzeyinde.

ben bunu ösym ye sormuştum çünkü.
bu cevabı vermişlerdi.

MYO dediğiniz Meslek Yüksek Okulu bunu nasıl tercih edeceksiniz onu anlamadım
Demek istediğinizi doğru anladıysam;

Sınava Lisans mezunu girdiyseniz sadece Lisans mezunu olanlar için olan kılavuzdan tercihte bulunabilirsiniz.
Lisansı bitirip Önlisansa yada Liseye ait tercihlerde bulunamazsınız

Böyle kişiler memur olacak ise vay halimize. Sorduğun soruya kendi mantığın kabul ediyor mu? önce bunu bir sormalısın kendine.

Arkadaslar kpss de olabiliyordu mahkeme karari ile kaldirildi. Ekpss yazmiyor o yuzden sordum osymden net bir cevap alamadim alman arkadas sen kendine neden alman dedin bilmiyorum ama konuya fransizsin galiba bu arada evet vay halinize ki bukadar tahammulsuz ve ukalasin sen beni taniyormusun ne is yaptigimi biliyormusun ki bu tur bir yorum yaziyorsun...bu platform bilgi paylasimi sitesi bilmiyorsan golge yapma...

Tahammül ve ukalalık ile alakası yok. Sorduğun soru akla mantığa aykırı.Tanımaya gerek yok ne iş yaptığında ilgilendirmez sadece saçma sorular sormuşsun lisans okumuş mezun olmuşsun neymiş ön lisansa başvurabilir miyim demişsin. Lisans okuduysan lisans , ön lisans okuyup mezun olduysan ön lisanstan tercih edeceksin. Bu kadar basit. Sen önce mantıklı soru sor gerekli cevapları alırsın zaten. Böyle saçma soru sorarsan böyle cevap alırsın.

Arkadaşım doğru ÖSYM nin böyle bi düzenlemesi vardı. Lisans mezunu olanlar aynı zamanda teknik MYO veya sağlık MYO bölümlerinin birinden mezun olduğu zaman alt öğrenimden tercih yapabiliyordu. Ben de lisans mezunu olduğum halde aynı zamanda teknik MYO mezunuyum da aynı zamanda.simdiye kadar tercih yapılabiliniyordu fakat Danıştay bu yıl bu kararı bozdu. Yani tercih veremiyoruz kardeşim. En üst diploman hangisi ise ondan tercih yapabiliyorsun.

Üst Alt