Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunlarında EKPSS atama puanları nereye kadar düşer?

CEREN16

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sizce puanlar kaça kadar düşer 67 yi bulur mu ?

Doğu da bazı yerler olur bence. 1. Atama puanlarına baktınız mı ? Mutlaka bakın.

doguda çalışmak ıstıyorum zaten ama bakalım bize de şans gulcek mı benımde puan 67

Doğudaki birinci atama puanlarına bakmadım nereden bakılıyor benim puan 70 hangi bölüm mezunusunuz?

Bölüm önemli değil. 4001 kodu ile atandım. Lisans mezunu olmak yeterli.

Teşekkür ederim telefondan nete girdigim için dosya açılmıyor doğu illerinin çoğunu yazdım inşallah bir yer tutar

Lisans için puanlar o kadar düşebilir belki. Doğu Batı aslına bakarsanız çokta önemli değil. Nedeni ise batıda bazı ilceler ulasim konudunda doğudan daha geri kalmış. Tercih yapacağınız zaman ilçe yaziyorsaniz biraz inceleyin. Sonra atandik derken hayatımızı daha da zorlastirmis olmayalım.

Doğu batı yazdım biryerler bakalım hayırlısı

lisans mezunları ekpss 2. tercih

Arkadaşlar lisanstan tercih yapacak hiç kimse yok mu daha öncede böyle bir konu açtım bir kaç arkadaş cevap yazdı

bu foruma gelmeyen lisans mezunları var. Bir de bu forumda olup da yazmayan arkadaşlar var.

ben 2016da gireceğim inşallah lisans mezunu olarak bu sene için sizce puanlar kaça kadar düşer birde 2016 için hiç bir kaynak bulamıyorum ben

atananlar terk etti forumu ya. insan vefa borcuyla 2-3 şey yazar hafta da bir uğrar. atanırsam burdan söz olsun hergün foruma girip sorulara cevap yazıcam

Netbus arkadaşım bölümün nedir ? Biz mi kaldık atanamayan tek :)

çalışma ekonomisi ama 4001 memurluk yazıyoruz tabi sadece.

Üst Alt