Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunları nereleri tercih edeceksiniz?

btlaltn

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar atanma konusunda sansimizi yukseltmek icin kim hangi siralamayla nereleri tercih edecek yazalim
Benim siralamam 1695 80 puanla sakarya cevresini yazmayi dusunuyorum.

Ekpss Lisans mezunuyum tercihe yardımcı olurmusunuz?

Ekpss lisans mezunum 74 puanla nereleri tercih etmem mantıklı?

ekpss 2017/2 lisans kadroları

merhaba herkese arkadaşlar,ekpss lisans düzeyde 2.tercıhler ıcın yayınlanan klavuzu nasıl buldunuz.yorumlarınızı merak ediyorum.işletme lisans mezunuyum.sizce şansımız nasıl ?

arkadaşlar merhaba bende tecih yapacağım afet ve acil durum yönetimi ve göç idaresi genel müdürlğü hakkında bilgisi olan var mı

bu atm 2017/2 degil 2017/1
bu arada puanlar kaç benim 82 küsür 4001 den 1138 kişi alınacak tahminin birazda şansı olanlar varsa lisans puanları 75 e kadar düşecek supriz yerlerde 70 bile görebiliriz benim tahminim

afet ve acil durum müdürlüğü ve göç idaresi hakkında bilgim yok zaten sadece memleketimi yazdım ilk sıraya bu kadroyu memurluk memurluktur birde memleket olursa tadından yenmez

bu işlerde çalışma yoğunluğu nasıl ve ne iş yaparlar çok bilgisizim bu konuda lütfen beni bilgilendirir misiniz?

sakarya çok uzak bana tercihimde vermem zor

geçen ekpss de 69 la bilen giren olmuş 2.atama sonuclarına baktım da

Bende lisans 74 olmaz ama işte Ankara ve çevresini yazmak istiyorum çok uzak yerleri bende düşünmüyorum artık, bir de belediye ve üniversiteler çakılı kadro deniliyordu sanki doğru mudur..

Ben daha belirlemedim inceliyorum hala daha ama puanım 73.88 sıralamam 3674. Allah ne verdiyse yazıcam Hakkari hariç tüm bölgelerden yazıcam. Hepsi gidebileceğim yerler yanlış anlaşılmasın.

Geçen sinavin ikinci atamasinda 67 bile gördüm 4001 den ama o sınavdaki lisans aday sayısı ile açılan kadro sayısı etkenleri şuana göre çok farklı bende 73 puanla ümitsiz bir tercih yapacağım kismetin varsa 60la bile girersin ama şu bir gerçek ki devletteki tüm engelli açığını kapatacak kadro açılsa sınava girmeyen bile atanır 😊 Artık hakkımızda hayırlısı

bu sınava toplam kaç lisans mezunu girdi

rakamlara nerden bakabiliriz

Hangi kurumları tavsiye edersiniz.

Ekpss lisans tercihleri için yardım

Merhabalar arkadaşlar ben ekpss'ye ilk kez girdiğim için tercihlerde tam bilgi sahibi değilim.
Ben uluslararası ticaret lisans mezunuyum lisans mezunları için aranan niteliklerde uluslararası ticarete bakıyorum ve orada gördüğüm nitelik koduna göre kadro olmadığını görüyorum bu nedenle düz memurluk seçebiliyorum sanırım.
Birde MEB'na atananlar göreve başlamadan önce nerede olurlarsa olsunlar kendi illerine tayin isteyebiliyorlar diye duydum doğruluğu nedir bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
Üniversitelerde memur olarak başlayanlar da direk kendi illerindeki bir üniversiteye tayin isteyebiliyorlar mı?

Hoşgeld

Merhaba arkadaşlar;aranıza yeni katıldım.Bu sitenin bana da yararlı olacağını düşünüyorum.Önlisans mezunuyum.Lisanstan devam ediyorum.Tercihler konusunda bilgilerinize ihtiyacım var.teşekkürler

Daha lisans mezunu olmadığım için önlisans olarak tercih yapıyorum.

8000 küsür hocam 5500 kim diyor sonucunda yazar kaç kişi girdi

Içişleri bakanlığı varsa tercih edebilirsiniz.görevde yükselme yönünden en iyi bakanlık.

3. atama olmayacagı için siirt bile yazdım 83 puanımla umarım hayırlısı olur

lisans mezunu Hizmetli veya memur iseniz iseniz,şeflik,ilçe müdürlükleri,il müdürlükleri ve şube müdürlüklerine kadar yükselebilirsiniz.
ben veri hazırlama ve işletmeni kadrosundan görevde yükselme sınavı ile şefliğe,şeflikten de ilçe müdürlüğüne yükseldim.bir daha ki sınavda şube müdürlüğü veye il müdürlüğü için gireceğim.

Hızmetlı kadrosu nasıl yukselır seflıge.emınmısınız??

Üst Alt