Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans ilk atama memurluk için taban puan kaç olur?

TheSertouch

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Lisans mezunu ve normal memurluk için ilk atamalar genelde kaç puan ile kapatıyor? Bilgisi olan var mıdır?

geçen yıllarda 78 leri görmüş ama bu yıl 80 falan olur diye düşünüyorum

ysrkrdmr hocam sizin ilk tercih neresi siralamaniz kacti yanılmıyorsam sirlamamiz birbirine çok yakin

Puanım aşağıdaki gibi
bilgisayar kursu sertifikam var ve tercihlerimde çoğunluk olarak bilgisayar işletmenini tercih ettim atanma ihtimalim var mı acaba
mEG7QZ.jpg

darkjusticer

Nereleri tercih ettiniz bilgisayar işletmeciliğinde?Sinop ve zonguldak yazmıştım ben kontenjan adetleri fazla diye.

Ankara çoğunlukta genelde batı illeri Eskişehir, bursa bilecik, balıkesir, yalova... geri kalanları normal memurluk tercih ettim

İnşallah 80 in altına düşer puanlar.Olmadı 2.yi bekleyecez artık.

Ayrıca yanlış bilgi veriyorlar 2014 de 73 ile memur olan var.Ya ben yanlış yere bakıyorum yada millet tufaya getiriyor bizi:)
EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

2. atamalar gelecek sene için mi acaba yoksa bu sene mümkün değil mi ? yaş 34 fetö yüzünden devlet çok memur çıkardı. Atanacağımı umut ediyorum hadi inşallah

Biraz tercihleri sıkıntılı yapmışsın.1-2 tane doğuda bir yer yazsaydın daha avantajlı olurdu.2 atamalar 2017 de olur aynı yıl atama olmuyor diye biliyorum.

Üst Alt