Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans düzeyinde Balıkesir'i tercih edecekler..?

recai87

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar tercihlerde fikir sahibi olmak adına lisans düzeyinde giripte Balıkesir seçecek arkadaşlar puanları ve sıralamayi yazarsak sıralama bizlere gelir mi gelmez mi daha rahat yorum yapabiliriz .benim puanim 85.42 siralamam 792

puan 91 benım sıralama 160 ılk 3-4 tercıhım balıkesir. kız arkadsım ın puan 95 sıra 31 ılk 4 tercıh onunda balıkesir

bılmıyorum da kardesum balıkesır 90 ustu klapatır kadrolar bu sene

2014 puanları öyle soylemiyor. Yani olabilirde 90 ustude kapatabilir ama bunu kaç kişi alınacak kaç yerde kadro açılacak bu belli olmadan böyle bi yorum yapılamaz

90 uzerı olup ta balıkesırı ılk sıraya yazayacak 3 kısı var suan butun kurumlarıda yazacaz 2014 puanı senı yanıltmasın o her sene degısır

Yaz kardeşim yaz bütün kurumları yazınca bütün hepsi gelmiyor birine yerlesiyorsun... bende diyorum ki açılacak kadro sayısına bağlı diyorum ..

yanı kardesım hanı sıradan yazacaz kurumları hangısı denk gelırse artık

recai87 kardeş sen atandın mı tercih yapacak mısın yoksa ? Bende Balıkesir yazacağım ama gelmez demi puanım 87

Yok tercih yapacağım işte bende

Hocam kadro az açılmış zor gibi benim

Benimde lise mat öyle hatırladığım için sordum Hocam tekrar öğretmen alımı olabilir mi şubatta ben bu tercihlerde çok kararsızım artık atanmak da istiyorum ki herkes aynı durumda biliyorum:(

Hocam hiç belli olmaz . Öğretmenlik alimlarina kesin gözüyle bakıyorduk bi sistem degistirildi bu puan ile atanamadik. hani 500 öğretmen atandı ama bizim önümüzden kaç kişi atandı bunu bilebilsek bi yorum yapabiliriz belki

Peki şimdi memur olarak atanırsak şubatta veya daha sonra öğretmenliğe geçebilecek miyiz ?

Üst Alt