Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans Adana tercih edenler?

redeye

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar malum artık tercih dönemi bitti sonuçları bekliyoruz fakat öngörü sahibi olabilemek adına paylaşımda bulunursak kafada belki bir şeyler şekillenir lisans mezunu adana yazan arkadaşlar var mıdır atanma şansımızı değerlendiririz

hocam puanınız nedir ve ilk tercihiniz mi 84 benim ilk tercih sarıçam belediye

Puanınız adanay yeterli olur inş. Ama 30 tercihinizi de yaptıysanız ve doğuda tercihiniz varsa ben atanabileceğinizi umuyorum.4001 den 1131 memur alımı var.benim önümde 2387 kişi var görünüyor .hayırlı olsun tercihiniz.

hocam meb türkiyenin her yerini yazdım bir yer gelir yüzde 99 ama meb hiç gitmeden kendi iline gelme hakkını kullandırmaz ise sıkıntı orası çoğu kişi atandığı yere gitmez ozaman kadrolar araya gider maalesef

hocam öğretmenleri tam hesaplamak mümkün değil ama 400 lerdeyim sanırım.

75 almıştım ve bende Adana yazdım hayırlısı...

redeye

Hocam öncelikle iyi atanmalar. Puanınızla atanacağınız aşikar inşallah en çok istediğiniz yer olur. Ben 78 puan aldım şu an önümde 900 kişi olduğunu hesapladım. Hesaplamamın doğruluğu açısından genel sıralama sonucunuzu söylerseniz sağlama yapmış oluruz. Benim sıralamam 2254

ramazan2301

1 kisi dusebilirsin kardes :))

Puanim 79,87 4001 tercihim yok sadece brans, benim gibi en az 150-200 arasi vardir diye dusunuyorum.

Üst Alt