Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisans 4001,6225 kodları için yerleştirme puanları kaç olur?
lisans 4001 6225 kodları muhtemelen yerleştirme min 78-76 aralığında kapatır 2012-2014 yerleştirme istatistiklerine göre tahminim bu yönde yorumlarınızı alalım
Hiç zannetmiyorum en kötü 82 falan olur bu atamada.Benim puanım 78 sıralama 2282 benim umudum yok.Atanmam için önümdeki 1500 kişininde yazmaması lazım.Yazmasınlar diye dua edecez artık500 öğretmen alındı önümüzdekiler düştü diye sevindik meğerse branşa göre almışlar.Arkamızdakiler atandı önümüzdekilerin büyük çoğunluğu duruo hala.
Lisanstan yine 85 leri bulur. Normalde bulmazdı ama öğretmen atamaları branşa göre olduğu için 84 le atanamayıp 66 ile atanan var. Kısaca 500 öğretmen lisansı fazla etkilemez. Üstelik 4001 den zaten yüksek olur. Hatta 6225 kodu 85 den aşağı düşürmez.
Tercihleri puan değil açılan branş belirleyecek. Bu sene 4001 kodu yerine ek olarak farklı nitelik aranacak. Ama engelli insanları bu kadar elemek için uğraşmaları akıl alır değil.
Sececegimiz kurumlar arasında mesela nitelik in karsisinda 4001 var ama başka nitelikler de var oraya tercih yapabilmem için tüm nitelikleri taşıyor olmam mi gerekiyor yoksa sadece birini tasimam yeterli mi . Bilen arkadaşlar varsa açıklarsa sevinirim
daha neyin ne olacağı belli değil şimdiden eleştirmeye başlamışsın ... AH BU ÖN YARGILAR YOK MU !.. "akıl alır değil" ne demek daha ortada fol yok yumurta yok ..