Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Levo markalı ayağa kaldıran sandalye acil satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titan

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
1
acil satıyorum!!!

Levo markalı MANUEL ayağa kaldıran sandelye, çok az kullanılmamıştır .

ilgilenen arkadaşlar
tel no:0532 6918113

LEVO active-easy LAE

1.Seite1.jpg
1.Seite2.jpg

BU ÜRÜNÜN AYNISI SİYAHIDIR. KALÇA OTURMA 42 cm.

2.Seite.jpg

nedir fiyati bunun 3.700 sterling yaziyor bir sitede 5000 euro filanmi ...

3000 TL ye vereceğim.Normalde 5000 euro ( 11000 TL civarı )

dostum nerde yaşıyorsun.
geip görmeden almak taraftarı değilim o yüzden sordum.

Antalyadayım...üründe tek bir cizik bile yok cizik bulursanız geri alırım.Dediğim gibi hiç kullanmadım desem yeridir.

ürünü açık arttırma usulü ile satışa sunuyorum;

Açılış Fiyatı: 1000 TL

Arttırma Aralığı: minumum 50 TL

Açık Arttırma sonuçlanma tarihi: 05.04.2009 Pazar Saat:20:00

makinenin toplam ağırlığını merak ediyorum????

LEVO AG SWITZERLAND

BU ADRESTE ÜRÜNLE İLGİLİ TÜM ÖZELLİKLER MEVCUTTUR.
OTURMA ARALIĞI 42cm dir.
NOT: KARGO ALICIYA AİTTİR
RENK SİYAHTIR.
MİNDERİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
alacak arkadaşın görerek ve deneyerek almasını tavsiye ederim.Satılan ürün geri alınmayacaktır.

arkadasım neden satıyosunuz merak ettim acıkcası.yok pahasına satıyosunuz bence.

Bende kullanıyorum levo marka dik pozisyonlandırma cihazı.süper bişey kullanmayanlara ısrarla tavsiye ediyorum ben 12.500$ aldım 2004 yılında fiyatı uygun sizinkinin.

belcim cok uygunmus fiyati bunun :)) gariban engelli nasil alsin bunu ...

ne guzel imkaniniz varmis almisiniz bende sadece ayaga kaldiran frame oneriyorum...

Kuzey arkadaşım ben alırken 8.500$ bağ-kur ödedi geri kalanını kendimiz ödedik.ama emekli sandığı tamamını ödüyor.levodan önce kullandığım bisan markaydı ona oturduğumda belim cok ağrıyodu,diyodum bu sancı ağrı ne.şimdi levoda sabahdan akşama kadar üstündeyim daha belim ağrımıyo.

kaşça oturma 42 cm demişsin normalde yetişkin birinin 45-50 cm arası oluyo bu sendeki araç acaba çocuklar içinmi biraz detay verirmisin...

yigit67;
Yetişkinler için 42cm minder genişliği tam vücuda göre... 45-50 cm 90-120 kilo olan insanlara uyar sanırım.

benim rohoyu ölçtüm 46 cm çıktı da oyüzden aslında arabayı denemek isterdim acaba bu arabayı senmı kullandın bıraz boy posttan söz edermisin ben 75 kıloyum boy 1 85 bana olurmu bu araba...hiç kullanırken çektirdiğin foto vamı msn dende görüşmek isterim yigit513@hotmail.com

belcim dedigin kadar varmis bu sandalyeler gecen gun bir arkadasimin evinde gordum
bu ayaga kaldiran sandalyeden akulu ayaga kaldiriyor surus icin kollariyla hareket
ettiriyor ayaga kalkma durumu akulu harika birsey ... durumu olanlar mutlaka almali
5000 euro yenisi keske daha ucuz olsa neyse saglik olsun ...

dostum konu güncel de,
indirim ne alemde...)))))))

titan bu sandalyeyi sen bağlı olduğun bir kurum(ssk-emekli sandığı-bağkur) sayesindemı aldın.BU sandalye için uygun hastane raporu alındığında kurum karşılamıyorancak mahkeme yolu ile alınıyorve sandalyeyi size verirken zimmetliyor.Ölüm yada kullanma ihtiyacı bittiğinde geri vermek kaydı var. eğer böleile ise siz öldüğünüzde dahi varisleriniz zor durumda kalabilir sandalyeyi vermezsenız.
Yok böle bir durum söz konusu degilse alıcıların dikkat etmesi gerek oturma genişliği ve arkadaşta yazmış zaten genişliini.
Ben denedim bu sandalyeyi izmirdeki bayisinde çok harika bir alet.Ağır bir sandalyede değil.

Konu kapanmıştır sayın yönetici silebilirsiniz tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt