Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BU ADRESTE ÜRÜNLE İLGİLİ TÜM ÖZELLİKLER MEVCUTTUR.
OTURMA ARALIĞI 42cm dir.
NOT: KARGO ALICIYA AİTTİR RENK SİYAHTIR.
MİNDERİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
alacak arkadaşın görerek ve deneyerek almasını tavsiye ederim.Satılan ürün geri alınmayacaktır.
Bende kullanıyorum levo marka dik pozisyonlandırma cihazı.süper bişey kullanmayanlara ısrarla tavsiye ediyorum ben 12.500$ aldım 2004 yılında fiyatı uygun sizinkinin.
Kuzey arkadaşım ben alırken 8.500$ bağ-kur ödedi geri kalanını kendimiz ödedik.ama emekli sandığı tamamını ödüyor.levodan önce kullandığım bisan markaydı ona oturduğumda belim cok ağrıyodu,diyodum bu sancı ağrı ne.şimdi levoda sabahdan akşama kadar üstündeyim daha belim ağrımıyo.
benim rohoyu ölçtüm 46 cm çıktı da oyüzden aslında arabayı denemek isterdim acaba bu arabayı senmı kullandın bıraz boy posttan söz edermisin ben 75 kıloyum boy 1 85 bana olurmu bu araba...hiç kullanırken çektirdiğin foto vamı msn dende görüşmek isterim yigit513@hotmail.com
belcim dedigin kadar varmis bu sandalyeler gecen gun bir arkadasimin evinde gordum
bu ayaga kaldiran sandalyeden akulu ayaga kaldiriyor surus icin kollariyla hareket
ettiriyor ayaga kalkma durumu akulu harika birsey ... durumu olanlar mutlaka almali
5000 euro yenisi keske daha ucuz olsa neyse saglik olsun ...
titan bu sandalyeyi sen bağlı olduğun bir kurum(ssk-emekli sandığı-bağkur) sayesindemı aldın.BU sandalye için uygun hastane raporu alındığında kurum karşılamıyorancak mahkeme yolu ile alınıyorve sandalyeyi size verirken zimmetliyor.Ölüm yada kullanma ihtiyacı bittiğinde geri vermek kaydı var. eğer böleile ise siz öldüğünüzde dahi varisleriniz zor durumda kalabilir sandalyeyi vermezsenız.
Yok böle bir durum söz konusu degilse alıcıların dikkat etmesi gerek oturma genişliği ve arkadaşta yazmış zaten genişliini.
Ben denedim bu sandalyeyi izmirdeki bayisinde çok harika bir alet.Ağır bir sandalyede değil.