Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuran kursu öğreticiliğine atanabilmek için Ekpss'den kaç almam gerek?

fatma1071

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Lise düzeyinde ilk kez gireceğim bu sınava kuran kursu öğreticiliği istiyorum atama olmuş ekpssden önceki yıllardan, evvelki senede normal kpss ye girmiştim 66 tı almıştım atanabilir miyim sizce?

61 filana kadar inmiş galiba bi ara birinden duymuştum öyle ama korkuyorum da yüksek puan alamazsam diye :(

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

82 puanla kapatmis zaten 5 il alim yapmis.
Bence atanirsin rahatca yeterlilik belgen varsa

Ekpss'de imam hatip mezunları mülakata tabi tutuluyorlar mı? Bu konuda yazıyor bazı yorumlarda , yeterlilik kalktı artık onun yerine dhbt sınavı yapıyorlar onuda kpss ile zorunlu kalıyorlar ikisine birlikte gireceksin yani bununla ilgili de konu açmıştım gerekmiyor heralde, öyle bi belge vermiyorlar yani artık eskide kaldı o , şimdi nasıl olcak bilmiyorum ve endişeleniyorum

Evvel ki sene ikisinide girdim dhbt den 73 almıştım ama dışardan kuran kursu öğreticisi alımı olmadı başkada tercihte bulunmadım

2 sene daha da boşa sallamak istemiyorum

Duzgun bi program ders calis memur ol ne isin var diyanette.
85 puan yetiyor ben neye calisicagimi bile bilmeden girdim 85 aldim zor degil mufredati ogren calis ders zaten memurluga bi yerinden adim attiktan sonra yukselmek icin durduramiyorsunuz kendinizi.

Yeterlilik belgesi olayı kalktı girdim evvelki sene sınavlarına öyle bir belge vermediler fahrilik sınavlarında geçti o puanlar
amedli Saolun o link için inş atanirim

İnşallah atanırsınızda artık 2016 da alım yaparlar mı bilmiyorum yoksa tekrar EKPSS sınavına girmeniz gerekecek

Artik kpss ve yeterlilik sınavının ortalaması 70 puan olursa atamalara tercih yapma hakkınız var. Hafizlik ilahiyat gıbı avantajıniz varsa mülakata cagrilma puaniniz düşebiliyor

:'( olmaz inş öyle inş kadro açılır da atanirim

Yok imam hatip mezunuyum ilahiyatta okuyorum o ne zaman biter onu bilmiyorum :D tembel bir öğrenciyim o konuda

kaç puan aldın ? neden bu son alımlarda atanmadın mı ?

73 aldım ama dışardan alım olmadı benle giren birçok arkadaşım da kaldı öyle bu sene ekpss ye girecek olmasaydım öbürüne tekrar girecektim bu sene

Arapcayi gecerseniz korkmayin arap dili edebiyatı en zoru :)

O ne yaaa sınavda oda mı var ondan da mı soruyorlar

Üst Alt