Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura sonuçları ne zaman açıklanır?

ferican68

Şimdiye kadar kura ile birlikte tercih sonuçları açıklandı şimdi de beraber açıklanır herhalde.

Çekiliş yarın

Bennur karaburun............EKPSS kura çekimleri 24 Ağustos(yarın) Çarşamba günü saat 11.00 de Sn.Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecektir.
Tüm arzum engelli kardeşlerimin tamamının atanması.Milletçe zor günler geçirdiğimiz bu süreçte bu atamalar bir nebzede olsa bizleri mutlu edecektir.
Şimdiden kura çekimiyle atanacak olan şanslı memur adaylarımıza çalışma hayatlarında başarılar diliyorum, aynı zamanda kura sonucu atanamayan kardeşlerimin de üzülmemelerini, ümitsizliğe kapılmamalarını, sonraki atama tarihlerinde şanslarının devam ettiğini hatırlatmak isterim.
Selamlarımla...

Kura sonuçlarını nereden nasıl öğrenicez.??

arkadaşlar bildiğiniz gibi tercihlerimizi yaptık, kurayı ve tercih sonuçlarını bekleyen arkadaşlar herkes hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah. dileklerimle bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olmak için böyle bir konu açtım, kuraa sonuçları inşallah 24-8-16 yani bugünün tarihine görew yarın açıklanacak. peki sonuçları nereye atandık? atandık mı? kura ve sınav sonuçlarımız ne durumda_ nereden nasıl öğrenicez.? bizi arayacaklarmı. posta yoluylamı. internet ortamında ösym sitesinde adaş işlemlerine giriş yaparak mı? bilgisi olan tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz. saygılarımla. herkese sağlıklı günler.

MÜJDE ekpss kuraları yarın çekiliyorr

EKPSS ve Kura sonucuna göre engelli vatandaşlarımızın Devlet memurluğuna yerleştirmelerine ilişkin Atama ve Kura Töreni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın evsahipliğinde 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 11.00’ de Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecektir.

musametin

Yarın kura çekildikten sonra Ösym den (https://sonuc.osym.gov.tr/ ) tc kimlik numara ve şifrenle giriş yapınca atanıp atanmadığını öğrenebilirsin. Allah izin verip atanırsan atandığın kurumun sitesine bakarsın yada kurumu telefon ile ararsın bilgi sahibi olursun.

Kura Öysm hakkında bilgi

Merhaba Arkadaşlar ben öysm den kuraya başvurdum e-mail adresim güncel fakat numaramı degiştirdim yeni sitede bilgilerimden güncelledim fakat tercih kagıdımda eski numaram yazıyor sorun olur mu

kardeşim inşallah dediğin gibi olur da duamızı alırsın 4 gözle bekliyoruz :)

Üst Alt