Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura ile atanma 2015'te ne zaman olucak?

exice

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum,

arkadaşlar kura ile memurluğa atanma ne zaman olucak ilköğretim mezunları için? araştırdım fakat 2015 için net bi bilgiye ulaşamadım

benbde merakla beklyıom ama sansımız cok az kafrdes 50 bın kısı ınıcen 240 kısı alıyorlar satyı hıc yukselmıyto alımlarda sayısal loto gıbı kım tuttursa

yapma be kardeşim o kadar az mı gerçekten emin misin? o zaman bana çıkmaz zaten şanssızın önde gideniyimdir :(

valla kardesım gecen alımda 240 kısıı aldılar ve 50 bın kısıye kadar da basvuru yapmıslardı ama 2015 te ne kadar alrlar bellı degıl belkı bıraz daha yuksek laırlar ama fazla kadro vermıyoalr ılk ogretım mesunlarına gecn bana cıkmadı allahtan umıt kesılmez kısmet se olur tek care lıseyı bıtırıp sınava gırıp yuksek bır puan almak genede umıtsızlıge kapılma acılırsa basvır bı baktın cıktı kısmet bu ısler hayırlısı

Tamam kardeşim sağol... Zaten açık liseyi okuyorum bakalım bi bitsin ama okurken de memurlukta çalışmak istiyordum :(.

allah yardımcın olsun kartdesım ınsallah memur olursun

inşallah kardeşim sağol sende inşallah olursun...

s.a usta ben bir şeyi merak ettim bende ilkögretim mezunuyum bu 2014 deki ekpss ye girmedim. Bu ilk ögretim mezunlari sinava giryormu yoksa sayısal loto gıbı kura mi cekiliyor 2016 da gırmeyı dusunuyorum da. Teşekkur Ederim.

bekone;
ilk ve ortaokul mezunu engelliler "kura" ile memur olabilirler. bunun için 2 yılda bir (2014, 2016) "kura için kayıt" yapılması gerekmekte.. mayıs 2014te kaydolmadıysanız 2016 kayıt dönemini beklemek zorundasınız..
her yıl en az 1 kere kura alımı olur... 200-400 arası kadro açılır... tercihlerden sonra kura çekme usulüyle alım olur...

exice;
2015in ilk 3 ayı içinde... ancak kesinleşmiş resmi bir tarih açıklanmadı... 120 bin adayın gözü kulağı ÖSYM ve DPB'de...

Hadi ya şimdi biz kura için kayıt yaptıramıyor muyuz? 2014 de yaptırmadım 2016yı mı bekliycem?

yanlız efe abım 2015 te de kura ıle alım olcakmı 50 bin kişiye 400 200 kadrıo cok zor ya allah yardımcınız olusn

Tesekkur ederim Yanlızefe çok yardımcı oldun

Güncelleyim bi... tam olarak tarihini bilen var mı?

Netleşen bi taih yok şunuda söyliyim 2014 te ekpss başvuruları sırasında kura için başvuru kaydını yapmadıysan 2015de tercih yapamazsın haberin olsun..

Üst Alt