Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar sukur benim kura ile atamam yapildi suan lise okuyorm daha ucuncu sinifa gectim simdi bu okul isini ne yapmam gerekiyor ve ben resit degilim acaba ne olacak simdi benim durumum ve kuruma nasil basvuracagim konu ile bilgili arkadaslarim yardimci olursa sevinirim
banada kuradan bi halt çıkmadı şimdi anlamadığım nokta atanıp reşit olmayanlar rapor süresi dolup yeni rapor alamayanlar ve tercih yerini beğenmeyip gitmeyenler
otomatik kadro boş kalacak bunun içinde süre bitiminde ek bi yerleştirme yuapılması gerekmezmi normalde böyle olması gerek miyormu
arkadaslar 2 ci ve 3 cü atamalar olur insallah ümidinizi yitirmedin derim saglik olsun bence aksam liselerini okunun en azindan sinavla sansinizi deneyim derim
ZOZANAX madem hem okuyorsun hem reşit değilsin neden katıldın sırf aç gözlülük yapıp bunca insan atanabilmek için o kadar can atıyorken sen sırf keyfi olsun diye başkasının hakkını almış oldun ilahi adalette bu işte bunca ihtiyacı olan menzuniyetti olmayan kuraya mecbur kalan insan varken kura sana çıkıyor işte hay bu adalettin ben
Valla haklisin kardesim ilahi adalet bu muhtac olmiyana cikti muhtac olana cikmadi vallahi dun kuaradan atanamadigimi ogrenince o an oldurmek istedim kendimi ben surunmekten artik anam agladi ben coktum artik yazik bizimde dayimiz olsaydi kuraya girmeden de memur olurduk ne yapalim
2. 3. Atamalarda da kura ile alirlarmi almicaklarsa bosa beklemiyeyim oldureyim kendimi :'(
hata kişide değil bunu düzenleyen kurumda neden dyeceksiniz
1. ön başvuru kayıt sırasında reşit olmayanı neden kabul ediyorsun
2. ön kayıt başvuru esnasında sürekli raporu olmayıp 6 aydan azsa geçerlilik süresi nye kabul ediyorsun
3. ve emekli olanlar kusura bakmasın kimse emekli ise malul veya normal şartlarda başvuru esnasında iptal ettirmiş olması gerekmezmi
4.ilkokul için niye kura düzenleniyor kardeşim buda insan ilkokul mezununuda sınava tabi tutki adalet olsun hak yenmesin
5. tercihleri yaparken çoğu her yeri yazıyor ve çıktığında gitmiyor ya güzel kardeşim gitmeyeceğin yeri neden yazarsın ben yazarken kesin gideceğim yerleri yazıyom
KİM NE DERSE DESİN BEN KURA OLAYINI ASLA KABUL ETMİYORUM BU SAYISAL LOTO DEĞİL ADALETTEN HAKTAN BAHSEDİYORSAK
KURA OLAYI DOĞRU DEĞİL SINAV İLKOKULLUYA AÇILAN KADROYADA SINAV
arkadaşlar bu tamemen saçmalık evet madem kura diyorsunuz o zaman kuraya girebilmek içinde bir sınav yapsınlar herkes istediği gibi giremesin ve haksız yere ihtiyacı olan mağdur olmasın gelin bu konu için gidelim ösymyi dağıtalım artık canıma kat etti
Valla arkadaslar ne diyelim elimizde olmiyan birsey keske sinav sarti gelseydi kura yerine isimiz sansa kalmissa 10 yilda atanamayiz boyle kura mura hepsi yalan
Işte kurada herkes adil eşit falan değil kusura kalmayın sınavı koyarsın
herkes çalışır ve karşılığında bi puan alır ve ona göre tercih zamanı geldiğinde ona göre tercih yapar
ya atanır ya atanmaz kura olayından sayısal loto hesabı bizim dün bi abinin dediği gibi benimde tc den kontrol etsene
okur yazar belgesi var yaşı 45 ya çıkarsa tercihleri yazdırmış heryeri ama kendi bile hatırlamıyor bir kaç il haricinde kurumlar hiç aklında yok böyle olunca bu sayı 100 binde olur burda kötülemek aşağılamak falan değil maksadım haddimde değil
ilkokul kura yerine sınav 18 yaşda değil maksimum 20 yaşında askerlik muafını almış
yüzde 40 sürekli raporlu kişiler katılabilir
ve katılamayalar ilkokul 5 bitirmeynler katılamaz sürekli raporu olmayanlar katılamaz
emekli olanlar katılamaz tercih yapıpta ilk hakkında gitmediyse katılamaz
bunun gibi belli şartı şurtu olması gerek yoksa herkes katıldığında
100 kişilik kadro açıp ona bile çok derler 234 kişi neresi adil bunun katılan 40 binmi 60 binmi ne
bu şartları koyduğunda bu sayı kaça düşer tahminen şu kesin yarı yarıya
sonuclar acıklandı moralım cok bozuk dun bugun bırtane kura ıle yerlestım dıyene rastlamadım varsa yerlesen soylesın soylesınde bızde rahatlayalım bırımız hepımızız yerlesenler adına sevındım
valla artık ben kuradan ümidimi kestim en ıyısı liseyı bıtırıp 95 puan alıp atanmayı garantılestırmek kuraya kalırsak belkı 50 yasımıza geldıgımızde ısmımız cıkar tabı o kadar omrumuz varsa
tabı 3 yıl surunmekten kafayı yemezsem
2 ci kura yapılsa dahı bu sefer 100 kısı alırlar o da muhtac olmıyan kısılere cıkcaktır
İlkokul Ortaokul İlköğretim KURA OLARAK ATANan ARKADAŞLAR VARMI?
Merhaba arkadaşlar atanan arkadaslara hayırlı olsun darısı atanamayan yani bizlere Merak ettiğimden böyle bir konu açtım kura ile atanan varmı içimizde arkadaşlar?