Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura başvuru ve alımlar durduruldu diye duyum aldım..?

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ösym ziraat bankası ve ptt kura başvurusu işlemlerini durdurmuş ve engelli memur alımlarını da ertelenmiş diye duydum, bunu bana kura başvurusu yapamayan arkadaşlar iletti, bende sizden böyle bir durumun gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorum, aslı ispatı bilen arkadaşlar varsa lütfen cevaplayabilirler mi...?

Soma faciası nedeni ilede olabilir diyorlar...

soylede ola bilir samada şeyit olan canlarimiz yakinlarindan 2 ser kisi kamuya alacaklarmis buda 600 kisi yapar olsun saylik olsun bizde yeni seneye basvuru yapariz can sagolsun

Her duyduğuna inanma resmi bir açıklama var mı?....

yok arkadaşlar öyle bişi ben 1 saat önce bitirdi kura kayıt işlemlerini

kselı sen kuraya katıldın arkadasım,2012 gırdınmı kuraya sınav yok sadece kura,gırdıysen kuraya tercıh konusunda yardım et ne zaman tercıhler yapılıyo

benim arkadaşım bugün Ziraat Bankası atm'ye gitmiş 10 TL ösym'ye yatıramamış, PTT'ye gitmiş onlarda alımlar durdurulmuş demişler ordanda okula gitmiş onlarda sistemler kapalı alımlar durdurulmuş demişler yani bende onların yalancısıyım bugünden başlamış böyle birşey ama işallah yalandır, alımı temmuzda zamanında yaparladra bizde tercihlerimizi yaparız...

ben bütün gün banka banka geziyorum yatıramadım aile ve sosyal politikalar müdürlüğünü aradım herkez yatırıyo bir senden geldi bu şikayet dediler ÖSYM de yatır dedi bana bir görevli telde hemen arayıp sonucu buraya yazacağım

arkadaşlar şimdi AİLE VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ aradım böyle bir durum yokmuş söylenti yani ptt ye gidinparanızı yatırın kaydınızıda yenileyin dedi

nasıl heyecan yaptıysam AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜĞÜNÜ EKSİK YAZMIŞIM HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

sahlik olsun eda nasipde ne varsa o olur demi :)

hayır sıkıntı yok dünde ben kayıt yaptırdım

evet bankalar çoğunluğu almıyor

doğru bende ziraat de almıyor ŞAKA GİBİ ATM DEN YATIR DİYOR ODA FİŞ VERMEDİĞİ İÇİN YATIRMADIM

PTT ALDI SIKINTISIZ HEMDE İŞLEMLERİMİ BİTİRDİM

evet bende işlemleri bitirdim çok şükür hayırlısı artık

Üst Alt