Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kumar oynama alışkanlığımdan nasıl vazgeçerim?

Şuan ülkenin en büyük sorunlarından biri kumar. İradene sahip çıkarsan kurtulursun. Başka şeylerle ugraş hobi bul ilgilen, kurtulman kolaylaşır.

ben vazgeçemiyorum borsada tüm paramı misli işlemlere oynuyorum ve bağımlılığı bırakma ihtimali çok düşük gibi YTD

@Mustafa788, doktor bir şey yapamıyor. sigara bırakma ilacı yazdı biraz ilgim azaldı ama misli işlem yapmaya devam ettim. bırakamıyorum sürekli daha fazla işlem açıyorum belki zararın birazını kapatırsam ilgiyi azaltabilirim

@Kumarbaz, borcunu kapatmak için oynarsan daha çok içeri girersin devlet hastanelerinin anatem bölümlerine başvur özellikle sancaktepe badem bu işi çok iyi yaptıklarını duydum yol yakınken dön bu haram para indana hiçbirşey kazandırmaz aksine aldıkça alır

@Mustafa788, Kendinize hoşunuza giden bir hobi edinin ve sürekli ona yoğunlaşın, kumar oynamanıza sebep olacak her şeyi hayatınızdan çıkarın. İnşAllah temelli kurtulursunuz, çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.

Üst Alt