Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulaklık Tavsiyesi - Huawei FreeClip

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
93
Reaksiyonlar
184
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda AirPods ve kulak içi kablosuz kulaklıklar oldukça yaygınlaştı. Ancak özellikle denge, yürüme veya hareket kısıtlılığı yaşayan birçok engelli birey için bu tarz kulaklıklar kulaktan düşme riski oluşturabiliyor. Bunun yanında, dış ortam seslerini tamamen izole etmeleri de trafik ve yaya güvenliği açısından bazı durumlarda dezavantaj olabiliyor.

Ben bir süredir Huawei FreeClip kullanıyorum ve kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Benim için öne çıkan özellikleri şunlar oldu:

• Kulak içine girmeyen açık (open-ear) tasarımı sayesinde uzun süre kullanımda daha rahat olması.
  • Kulağı güvenli şekilde kavradığı için yürürken veya günlük kullanımda kolay kolay düşmemesi.
  • Dış ortam seslerini tamamen kapatmaması sayesinde araç sesleri, uyarılar ve çevrede olup bitenleri duyabilmeye devam etmek. Bu da özellikle dışarıda yürürken bana daha güvenli hissettiriyor.
  • Kulak kanalını tamamen kapatmadığı için klasik kulak içi kulaklıklardan hoşlanmayanlar için farklı bir alternatif sunması.
Elbette herkesin kulak yapısı ve ihtiyacı farklıdır. Bu nedenle kesin bir tavsiye yerine, benim memnun kaldığım bir alternatif olarak paylaşmak istedim. Benim gibi kulaktan düşme endişesi yaşayan veya çevre seslerini duymaya devam etmek isteyen arkadaşların değerlendirebileceği bir model olabilir.

Ürünün teknik özelliklerini incelemek isteyenler için Huawei'nin resmi sayfası:
Huawei FreeClip Resmî Ürün Sayfası

Umarım birilerine faydası olur. 😊

Çok teşekkürler ürün yorumunuz için bende almayı düşünürsem dediğiniz detaylara dikkat edicem.

Üst Alt