Öncelikle bütün arkadaşlara selamlar.
Ben Küçükçekmece Belediyesinde çalışıyorum.
Belediyemizde halkımızın sorunlarını ilettiği ve genellikle çözüme ulaştırıldığı "BEYAZ MASA" adlı bir bölümümüz var.
Bu bölümde artık özürlü vatandaşların sorunlarına çözüm için "Özürlüler Masası" oluşturuldu.
Küçükçekmece civarında özürlü vatandaşlarımız bu masaya kayıt yapmasında fayda olabilir.
Bu masaya şu şekilde ulaşabilirsiniz :
1-) www.kcekmece-bld.gov.tr/beyazmasa.htm Bu internet adresinden özürlü formunu doldurabilirsiniz
2-) E-5 yolu Sefaköy'deki belediyemize gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.
hepinize iyi günler.
Ben Küçükçekmece Belediyesinde çalışıyorum.
Belediyemizde halkımızın sorunlarını ilettiği ve genellikle çözüme ulaştırıldığı "BEYAZ MASA" adlı bir bölümümüz var.
Bu bölümde artık özürlü vatandaşların sorunlarına çözüm için "Özürlüler Masası" oluşturuldu.
Küçükçekmece civarında özürlü vatandaşlarımız bu masaya kayıt yapmasında fayda olabilir.
Bu masaya şu şekilde ulaşabilirsiniz :
1-) www.kcekmece-bld.gov.tr/beyazmasa.htm Bu internet adresinden özürlü formunu doldurabilirsiniz
2-) E-5 yolu Sefaköy'deki belediyemize gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.
hepinize iyi günler.
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ÖZÜRLÜLER MASASI
"Uzman ve Güleryüzlü Personelimizle Hizmetinizdeyiz"
BEYAZ MASA Mahallenizde, caddenizde, sokağınızda Belediyemizi ilgilendiren sorunların çözümü için Beyaz Masayı 'yı arayınız.Personelimiz sorunlarınızla süratle ilgilenecek ve size gereken bilgiyi, en kısa sürede verecektir.
Özürlüler Masası hizmete girmiştir.Bilgi Bankası kayıtları için Engelli Vatadaşlarımızın Beyaz Masa Servisimize başvurması gerekmektedir.
Özürlü formu için tıklayın...
E-mail: ozurlumasasi@kcekmece-bld.gov.tr
Tel: 0.212 411 0 666
www.kucukcekmece.bel.tr
ozurlulermasasi@kucukcekmece.bel.tr