Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik nöropati sonucu var yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol için rapor oranı?

hys71

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bende birbuçuk sene içerisinde dört defa belimden platin ameliyatı oldum emg sonucunda kronik nöropati sonucu var yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol var dört yıl önce kalpten anjio oldum raporlu ilaç kullanıyorum vergi indirimine başvuracağım beyin ve sinir cerrahisinden, nörolojiden dahiliyeden kardiyoloji ve fizik tedaviden toplam % kaç rapor alabilirim

Sunuçlanma

Arkadaşlar merhaba,,,,, bugün hastanden rapor sucunu öğrendim %59 vermişler görevli bayan yirmi güne kadar biz aksaraydaki vergi dairesine postayla göndereceğiz dedi bana herhangi birşey bermedi vergi dairesinin bakanlığa göndermesi ve sonuçlanması tahmini ne kadar sürer

Erken emeklili

Merhaba arkadaşlar,,,, %59 engelli raporum var

Sayit hocam merhaba.. Karşılaştığımız bana göre enteresan bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.benim bir arkadaşım büllöz akciğer hastası akciğerin birisi %60 diğeride%40 çalışmıyor solunum testinde en fazla 4 e çıkarabiliyor düz yolda bile zor yürüyor kalan yerlerde baloncuk oluşmuş akciğer nakli gerkiyor ve nakil sırasında. Geçen yıl ssk emekli etmedi çalışa bilirsin dedi bizde bu ay vergi indirimine başvurduk üç gün içerisinde muayene oldu sağlık kuruluna girdi biz bu hastalığa %80 ve üzerinde beklerken %40 vermişler onuda iki yıl süreli vermişler.hatalığı için tanı yok demişler tomografisi rontkeni ve solunum testi ellerinde böyle bi hastaya tanı yok %40 rapor nasıl verlir şok olduk zaten tek hastalık göğüs cerrahisi rontken sonucuna bakınca sen nasıl yaşıyorsun diye hayret etti senin yatakta ve oksijene bağlı olman gerekiyo diyo ama rapor çok düşük veriliyor daha sonra yönetmenliğe baktığımda bülloz akciğer hastalığının olmadığını gördüm hayretler içerisindeyiz bu konuda sizlerinde görüşünü almak istedik.diğer bir konu ise benimle alakalı kartal eğitim araştırma hastanesinden %59 rapor aldım ve randevu alıp heyete girmem 3.5 ay sürdü raporumun kartaldan aksaray vergi dairesine gitmeside 35 gün sürdü şimdi bakanlığa gönderildi bakalım oradan kaç ayda gelecek

Üst Alt