Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik frontal sinüzit ameliyatı olan var mı?

Konular
12
Reaksiyonlar
266
Arkadaşlar merhaba

yaklaşık 1 aydır sağ kulak sağ taraf boğaz ve boyun ağrısı çekiyorum x Hastanesi'ne gittiğimde kulak enfeksiyonu ve geniz Akıntim olduğunu söyledi ve antibiyotik + kulak damlası ve ağrı kesici ilaçlar verdi
fakat hiçbir düzelme olmadı
sonra dün özel bir hastanenin KBB sine çıktım muayene oldum tomografi çekildim ve benim sıkıntım başlıkta belirtildiği gibi frontal sinüzit dedi ,mantar sinüzit dedi doktor ve ameliyat olmam gerektiğini olmaz isem gözümün kör olacağını hatta mantar kemiğe sıçrar ise olabileceği mi dahi söyledi .

bu doktorun şöyle bir durumu var gelen hastaların çoğunada direk ameliyat oneriyormus ,9 Eylül tarihine eğitim araştırma Hastanesi'ne KBB randevu aldım tomografi cd si ile gideceğim

acaba başına bu tarz bir olay gelen var mı ? devlet sinüzit ameliyatı yapıyor mu ? ozeldeki fiyat 52.000 TL

Kesinlikle 3. bir doktordan görüş alın. Bazı doktorlar ameliyatı domates kesmek kadar kolay söylüyor! Töbe töbeee. 9 Eylül'de bir profesöre randevu alabilirsen çok daha iyi olur.

Çok ciddi ve mecburiyet olmadığı sürece Özel hastanelere gitmeyin,alanın da uzmanlaşmış devlet ve ünv hastanelerin de çok iyi hekimler var..özel hastaneler para odaklı olduğu için gereksiz bir sürü işlem yapıyor.

Neticede hekimler aynı eğitimi alıyor,belki tecrübe farkı olabilir..size tavsiyem özel hastaneye değil devlet veya ünv hastanelerinde başka bir KBB gidin.

Selamınaleykum
Abi sizin sinüzit nerede tam bilmiyorum ama bende yaşadım çok kötüydü çık uğraştırdı bu formülü bulana kadar 1lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat çok yakmayacak kadarda tuz ekliyorsunuz büyük iğneler var enjeksiyon deniyor onlara onun iğnesini takmadan burnunuzdan basıyorsunuz lavaboda başınızı eğik şekilde basıyorsunuz öbür taraftan çıkıyor bütün pislik su ılık yakmayacak kadar olucak benim o şekilde baş ağrım akıntım ne varsa geçti bidaha olmadı umarım sizdede geçer.
@AHMET FATİH ERYILMAZ,

@Breh43,
Hayır bu gibi önerilerde bulunmayalım.. işi ehline bırakalım onun değerlendirmesi daha uygun ve yerinde olur.

Karbonatlı tuzlu suyla orayı kurutana kadar yapıyorsunuz 1 2 ay boyunca hergün 1 2 kere duruma göre ilk yaptığında zaten nefes alışından farkediyorsunuz rahatlamayı sizinde geçer umarım

@OğuzHan112, kendim yaptığım için anlatıyorum Çin alternatif tıpta yapıyorlar youtubede videoları var zaten ondan anlattım güvenli

Siz yaptınız iyi geldi Bir başkasına da iyi gelecek anlamı taşımaz, hem bu gibi şeyler biraz riskli siz de yapmayın tavsiye de etmeyin.. önce Hekim muayenesi.

@Breh43,

Üst Alt