Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS puanım ile engelli olarak atanabilir miyim?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhaba rapor alırsam normal kpss puanımla atanabilir miyim?

Son düzenleme:
Hayır rapor aldıysanız ekpss ye girmeniz gerek.. Puanın raporla falan alakası yok

Zamanın Ötesinde

yok almadım henüz. doktorumla konuşup birlikte karar vericez. ama dediğiniz doğruysa raporu alsamda nisan 2018 den önce atamam olmaz ve muhtemelen eylüle veya sonrasına kalır.

bu forumda normal kpss yede girilerek atanılabilir diye bir yazı okumuştum ordan geldi aklıma belki olur diye

ahmet22

sanırım cevap veren arkadaşımız yanlış anlayarak yanıtladı,

engelli raporu alırsanız eğer hem bildiğimiz normal kpss ye girebilirsiniz hemde ekpss ye girebilirsiniz, atamanız da hiç bir şekilde sıkıntı olmaz, bazı uç kadrolar haricinde istediğiniz memuriyete atanabilirsiniz görevinizi yapmaya engel bir durumunuz yoksa tabiki, normal kpss ile atandığınızda, sizden görevinizi yerine getirmeye engel bir durum olup olmadığını bildirir sağlık raporu istenecek o şartı sağladığınız sürece hiç bir problem yok engelli raporu sahibi olmanız artı veya eksi bir durum teşkil etmez.

İkisine de girin hangisi uyarsa ondan atanirsiniz. Kisitlama sozkonusu degil. Cunku bransinizda kadro acilir mi acilmaz mi bilmiyorsunuz.

redeye verdiğim cevabın yanlış bir tarafı yok kpss ye giremezsınız dememişim cevapta.. Rapor aldıysanız ekpss ye girmeniz gerek demişim.. Normal kpss ile ekpss'nin zorluk derecesi aynı değil..

Cevabı kısa yazdığım için anlaşılmamış.. Puanın raporla alakası yok çünkü rapor puanı bağlamaz.. Her türlü atanır..

ahmet22

Kpss'ye girme şartı olarak yönetmelikte 'çalışmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması' şeklinde bir ibare vardı.Yani engel durumunuz mesleğinizi icra etmenize mani olmayacaksa ordan da tercih yapabilirsiniz. Halihazırda bir kpss puanınız varsa rapor alsanız dahi sonradan o puanla tercih yapabilirsiniz diye biliyorum ben. Atamalar geç olacaksa raporu aldıktan sonra %40 üzeri çıkarsa bir de şansınızı ekpss'den denersiniz.

@Zamanın Ötesinde

bence yanlış anlamşsınız. raporun puanı etkileyip etkilemediğini zaten sormadım. normal kpss puanıyla atanıp atanamayacağımı sordum.

selamlar bugun aradım ösymyi ,bana ekpss puanınızla ekpss tercihlerini,normal kpss puanınızla normal kpss tercihlerinizi yapabilirsiniz denildi.
kolaylıklar...

Üst Alt