Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS puanı ile EKPSS tercihi yapabilir miyim?

cankafkas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ben yeni üye oldum 1 mayısta yuzde 44 engel raporumu aldım e kpss ye yetisemedim gecen sene normal kpss den 60 a yakın lisanstan puan aldım ne yapmalıyım e kpss surecinde bnde tercih yapabipiyormuyum hic bir bilgim ve en önemlisi huzurum yok yardımcı olabilirmisiniz

Hoş geldiniz, kötü haber gibi olmasın ancak söylediğiniz gibi bir durumda tercih yapamazsınız.

Ben de bir soru sorsam konuyla ilgili. 2025 yilinda almis oldugum raporla Ekpss ye basvurdum ve 19 nisandaki sinava da girdim. Bu arada otv muafiyetine iliskin son duzenlemeden faydalanabilmek icin yeniden heyete girdim ve raporum henuz cikmadi ama oncekiyle benzer ozelliklerde yeni bir raporum daha olacak gibi gorunuyor. Ekpss ye basvurdugum raporum surekliydi. Simdi yeni basvurdugum rapor, onceki raporla basvurdugum Ekpss den atanmam durumunda atamamin yapilabilmesi icin bir sorun olusturur mu?

Eğer yeni çıkacak raporun %40 ve üstü olursa oranda eski raporuna göre bir düşüş de olsa bir sıkıntı yaşamazsın

Çok teşekkür ederim geri dönüş mesajı icin günüzün güzel ve berektli gecsin

Üst Alt