Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ile atanmış kişi sonradan engelli raporu alıp EKPSS ile atanabilir mi?

Yusuf A

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2020 KPSS puanı ile 2022 yılında kamuya sözleşmeli personel olarak atanıp 01/09/2022 tarihinde göreve başladım. Resmi gazete de yayınlanan 19/01/2023 kabul tarihli DEVLET MEMURLARI KANUNU VE BAZI KANUNLAR İLE 663 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ile sözleşmeli personel iken kadrolu oldum .23/05/2023 tarihlerinde mühendis unvanıyla asaletimi aldım.
Göreve başladıktan yaklaşık 2 yıl sonra yaşadığım sağlık sorunundan dolayı sağlık raporu aldım . Sonrasında 2024 yılında E-KPSS SINAVINA girdim.
Kurumumda mühendislik ÜNVANIYLA KADROLU , normal personel olarak görev yapıyorum .EKPSS sınav sonucuna göre alımlarda mühendis ünvanlı tercihlere başvuru yapıp aynı unvanla tekrar atamam yapılabilir mi .
kurumumda engelli kadrosunda değilim .sağlık raporumu işleme sokmadım
Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi .bulunduğum ilin iklim şartları akciğer ile ilgili sağlık sorunumdan dolayı beni çok etkiliyor. iklim olarak Daha sıcak ve memleketime yakın yeri tercih etmek istiyorum Ekpss den, bir yıl sonrada tayin hakkımız doğuyor
Bulunduğum kurum Tayin Konusunda yok en az 2 yıl daha bulunduğum şehirde kalacam sonrasında tayin tercihlerinde istediğim yer açılır açılmaz oda belli değil
puanım 92 hiç tercih yapmadım şuana kadar
YİNE BELİRTMEK İSTİYORUM EKPSS İLE ATANMADIM NORMAL KPSS İLE ATANDIM

2020 yılında normal KPSS ile atanmış kişi sonradan yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle engelli raporu alıp şuan çalıştığı ünvan ile farklı bir kuruma aynı ünvan ile yeniden farklı bir kuruma/bakanlığa EKPSS ile atanabilir mi?

Üst Alt