Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ile atanırsam ve adaylık süresinde başarısız olursam, 3 sene memur olamaz mıyım?

amanvermez avni

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
6
Hem KPSS'ye hem de EKPSS'ye giren tek ben miyim?
KPSS'de epey bir şeyler yaptım. EKPSS de iyi geldi ama onda kendi alanımda kadro açılmıyor. Ruhsal ve duygusal engelim var ama epey geç tanı aldım, normale benzeyen bir değişiğim.
KPSS ile atanırsam ve adaylık süresinde başarısız olursam, 3 sene memur olamaz mıyım? Yoksa bana uygun bir yere geçirirler mi?

ben 10 senelik memurum kendi işini göremeyecek şizofren hastası tanıdıklarım oldu...Onların bile asaleti onaylandı....Bence KPSS yerine EKPSS den gir durumuna göre iş ve işler verirler... kolay gelsin kardeşim.

@amanvermez avni, terör sorunun yoksa hiç bir amir aday memurun asaletini yakmaz diye düşünüyorum kamuda ilk defa memur olan da sen değilsin neden sana özel gıcıklık yapsınlar ki durumum iyi diyorsun kısaca bunları kafana hiç takmana bile gerek yok tek tavsiye olarak adayken zaten yıllık iznin yok rapor işini de abartma derim

Son düzenleme:
kpss'den ya da ekpss'den atanırsan aday memurluk süresi içinde 2 kez aday memurluk eğitim sınavına girersin. o da basit yani. büyütülecek bir şey değil. ben sınavdan 1 gün önce sorulara baktım merkezden örnek sorular mail atıldı bize mesela 200 soru vardı bunların içinden 50 soru filan sordular çoğunu doğru yaptım. 1 günlük çalışma yetti.

Üst Alt