Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konut sigortası yaptıran var mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
704
Reaksiyonlar
506
1.831,89 TL "Ethica Sigorta" dan ikamet ettiğim evime konut sigortası yaptırdım?
NET=100 M²

BAŞKA YAPTIRAN VARMI?

Evet DASK ın benzeri buda 1 yıllık oluyor. Çok şükürki kafam rahat olacak artık. Hırsızlığa yangına sele karşı vs.(ZEMİN KAT OLDUĞU İÇİN)

evi kiraya verirken bu şart sigorta

Ahmet T
Ama bu sigorta kişiye özel bence.
Yangına suya hırsızlığa karşı sigorta.

1.831,89 TL "Ethica Sigorta" dan ikamet ettiğim evime konut sigortası yaptırdım?
NET=100 M²

Şimdi tahminen ne kadardır?

Sigortanın kapsadığı risklere göre fiyat değişiyor.
Kapsam ne kadar az ise buna paralel ödenecek prim de o kadar az oluyor.
Full riskleri (aklınıza gelen tüm riskleri) kapsayacak bir konut sigorta poliçesini bugün itibariyle yedi bin liraya yaptırabilirseniz hemen yaptırın.

@alifatih1958,
Yangına hırsızlığa ve suya sele karşı vede binanın zemin katta olması geniş kapsamlı olduğu için fiyat artabilir böylelikle.

Vermem yılardır yaptırdım depremde yüzümüze bakmadılar sigortadan gelen para 35 bin sözde 100 bin yazıyordu eşya teminatı binlerce kişi mağdur

@aydünyavaz,
Aksa sigorta 6 ay önce full teminat lı yaptırdım 4800 tl
Geçen üst kattan su aktı tavana tavan hasarına 5 günde 7 bin verdiler
Geçen senede evde su patladı hasar masrafına 10 bin verdiler

@bilgeadam,

Aksigorta kombi bakımı vardı serserinin tekini gönderdiler kombiyi bozup gitti 5000 tl masraf çıktı anakartı yanmış sigorta da karşılamadı Allah belasını versin

@caan006,
Tam olarak sigortanızın içeriği neydi?
DEPREME KARŞI SANIRIM DASK YAPILIYOR?

@aydünyavaz, konut sigortası 2013 den deprem olana kadar yaptırmış olduğum hırsızlık su baskını elektrik tesisatı cam kırılması yangın ve eşya yı kapsıyor

Bu arada dask ayrı konut sigortası ayrı

@caan006, rumuzlu arkadaşımızın dediğini yabana atmamak gerekir.
Herhangi bir tazminat gereken durumda bedeli öderken kırk dereden kırk kova su getirtiyorlar.
Bizim Bursa'daki evimize 2-3 sene önce hırsız girmiş idi, çalınan eşyaların değeri olarak 33 bin lira civarında bir değer tespit ettik.
Yalan olmasın, sigorta şirketi 8-9 bin lira gibi bir para ödedi kardeşime.

Öte yandan bizim evdeki bir tuvalet arızasında (alt kata su sızması) sigorta hem bizim masrafımızı karşıladı hem de alt kata verilen zararı.

Üst Alt